ΣΥΡΙΖΑ: Οι έμποροι ελπίδων τολμούν να υπόσχονται

"Οι έμποροι ελπίδων του δικομματισμού ακόμη και τώρα τολμούν να υπόσχονται", δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στα Άνω Λιόσια.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι έμποροι ελπίδων τολμούν να υπόσχονται
1'

"Ο φυσικός αυτουργός του δεύτερου Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης – ο κ. Βενιζέλος, ο υπουργός των περικοπών μισθών και συντάξεων, ο υπουργός της φτώχειας τάζει κοινωνική προστασία. Ο υπουργός της μεγαλύτερης ύφεσης στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία τάζει ρευστότητα και ανάπτυξη. Τάζει καθρεφτάκια με χάντρες στους ιθαγενείς.

Ο κ. Σαμαράς ψηφοθηρούσε στην απελπισία, ως δήθεν αντιμνημονιακός και στη συνέχεια, έκανε τη μεγάλη κυβίστηση της μεταπολίτευσης", είπε ο κ. Τσίπρας επιτιθέμενος στο ΠΑΣΟΚ και στην Νέα Δημοκρατία.

"Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν μπορούν να μετατρέψουν την αποτυχία της πολιτικής τους σε εκβιασμό για τον ελληνικό λαό. Η ώρα για την Αριστερά είναι τώρα. Και δυνατότητες για σύγκλιση σε ένα κοινό πρόγραμμα απαλλαγής από το Μνημόνιο υπάρχουν.

Στις 6 Μαΐου μετατρέψτε την οργή και την αγανάκτησή σας σε χρήσιμη ψήφο ανατροπής και ανασυγκρότησης. Δώστε την απάντηση της αξιοπρέπειας και της ελπίδας στο μόνο πραγματικό δίλημμα αυτής της αναμέτρησης: Μνημόνιο ή Αριστερά. Μνημονιακή Συγκυβέρνηση ή Νέος Συνασπισμός Εξουσίας.

Δεν ζητάμε ψήφο διαμαρτυρίας. Ζητάμε ψήφο για την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την στήριξη στις εκλογές από τους ψηφοφόρους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή