Εκλογές 2023 -Ζαχαριάδης: Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα θα σχηματίσει προοδευτική κυβέρνηση

Εκλογές 2023: Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης άφησε να εννοηθεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πάρει πίσω το «ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας», μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Εκλογές 2023 -Ζαχαριάδης: Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα θα σχηματίσει προοδευτική κυβέρνηση
1'

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται την πολιτική σαν μπακάλικο που αποφασίζει μόνος του ή με τον στενό πυρήνα του και πηγαίνει και ψωνίζει από άλλα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στον πρωθυπουργό αλαζονική συμπεριφορά ενώ τόνισε πως η χώρα επιβάλλεται να βρει λύση από τις πρώτες εκλογές.

Παράλληλα ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα θα σχηματίσει μια προοδευτική κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει 35% από την πρώτη Κυριακή.

Ακόμη εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι δεν έχουν ξεπεραστεί οι διαφορές που οδήγησαν στο να χωρίσουν οι δρόμοι του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Επιπλέον δήλωσε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης τοποθέτησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκεί που ανήκει, δηλαδή στον προοδευτικό χώρο.

Τέλος, άφησε να εννοηθεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πάρει πίσω το ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας, καθώς αν εμμείνει στη θέση αυτή, στις δεύτερες εκλογές θα χάσει ποσοστά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Παγγαίο