Εκλογές 2023: Ο οδικός χάρτης του Μητσοτάκη - Πόρτα – πόρτα σε όλη την Ελλάδα

Εκλογές 2023: Οι αυξήσεις των μισθών το βασικό αφήγημα της ΝΔ στο δρόμο προς τις κάλπες

Εκλογές 2023: Ο οδικός χάρτης του Μητσοτάκη - Πόρτα – πόρτα σε όλη την Ελλάδα
Eurokinissi
3'

Με «σημαία» τους καλύτερους μισθούς στην Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει το βαρύ πρόγραμμα περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα. «Η επόμενη τετραετία πρέπει να είναι η τετραετία των καλύτερων μισθών για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Όπως σας είχα πει ότι θα μειώσω τους φόρους, έτσι σας λέω και τώρα ότι μπορούμε να αυξήσουμε σημαντικά όλους τους μισθούς την επόμενη τετραετία, τον κατώτατο μισθό, μέχρι τον μέσο μισθό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Μπορούμε να κατεβάσουμε την ανεργία κάτω από το 10%, μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις. Μπορούμε, και πρέπει, φίλες και φίλοι, να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με ρυθμούς πολύ πιο γρήγορους από την υπόλοιπη Ευρώπη. Διότι τελικά αυτό είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζουμε τη συλλογική μας ευημερία. Θέλουμε να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει από την Ευρώπη», είναι το μήνυμα που εκπέμπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι με την Πρωτομαγιά και ο κ. Τσίπρας με την Πρωταπριλιά. Από ψέματα άλλο τίποτα. Έμεινε ένα μήνα πίσω” δήλωσε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει πάνω από 70 δισεκατομμύρια και οδηγεί σε νέα χρεοκοπία την χώρα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κηφισιά όπου βρέθηκε χθες.

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι πλήρως κοστολογημένο και δεν παραβιάζει τη δημοσιονομική ισορροπία, ενώ τόνισε ότι η νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές θα οδηγήσει στην επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας.

Μετά τη Φθιώτιδα και την Αιτωλοακαρνανία, όπου έγινε δεκτός από τους πολίτες της Ναυπάκτου, του Μεσολογγίου και του Αγρινίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κυκλώνει» για αυτήν την εβδομάδα Επτάνησα, Πελοπόννησο και Εύβοια. Στόχος του πρωθυπουργού είναι να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με την κοινωνία επισημαίνουν κυβερνητικά και κομματικά στελέχη για τον πρωθυπουργό, ο οποίος την Τετάρτη αναμένεται να μεταβεί στην Κεφαλονιά, ενώ σειρά την Παρασκευή θα πάρουν ο Πύργος και η Πάτρα και το Σάββατο η Χαλκίδα.

«Αλλάζοντας τον τόπο αλλάζουμε και εμείς οι ίδιοι. Και αυτό το μήνυμα σάς καλώ να το μεταφέρετε σε κάθε Δήμο, σε κάθε συνοικία, σε κάθε σπίτι, σε κάθε πολίτη, σε κάθε νέο που, χωρίς κομματικές παρωπίδες, πιστεύει στον πατριωτισμό της ευθύνης, πιστεύει στον εκσυγχρονισμό της δημιουργίας. Γιατί αυτοδυναμία τελικά τι σημαίνει; Σημαίνει ευρυχωρία. Σημαίνει μία κοινή πορεία», συνεχίζει να τονίζει ο πρωθυπουργός σε όλες του τις περιοδείες και παράλληλα βάζει μπροστά το διεθνές κύρος της Ελλάδας, αλλά και το πολιτικό εκτόπισμα του ιδίου στο εξωτερικό: «Θέλουμε πρωθυπουργό που οι ξένοι ηγέτες θα τον εκτιμούν ή κάποιον, πίσω από τον οποίο, μπορεί και να κρυφογελούν;», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα της σύγκρισης με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σχετικές ειδήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το βίντεο στο Tik Tok για την Πρωτομαγιά και το μήνυμα για τις εκλογές

Μητσοτάκης από Κηφισιά: Η ΝΔ με Πρωτομαγιά, ο Τσίπρας με Πρωταπριλιά

Εκλογές 2023: Γιατί ο Μητσοτάκης ποντάρει στην πρώτη κάλπη της 21ης Μαΐου;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή