Στέφανος Κασσελάκης: Το αμάρτημα με τα Κατεχόμενα, το ψέμα με την ΑΔΕΔΥ και η… επικίνδυνη άγνοια

Πόσα είναι αλήθεια από αυτά που έχει «πλασάρει» ο Stephane για τον εαυτό του;

Στέφανος Κασσελάκης: Το αμάρτημα με τα Κατεχόμενα, το ψέμα με την ΑΔΕΔΥ και η… επικίνδυνη άγνοια
3'

Είναι τελικά ο «βασιλιάς γυμνός» ή πρόκειται για ένα μοιραίο ολίσθημα του επίδοξου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη; Πάντως, η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα ο κόσμος του ΣΥΡΖΙΑ αρχίζει να ξεζαλίζεται από την επικοινωνιακή καταιγίδα του «θείου από το Σικάγο», όπως τον χαρακτήρισε δημοσίευμα εφημερίδας προσκείμενης στο κόμμα.

Η επικοινωνιακή έκθεση από όπλο στη φαρέτρα του.. αυτοδημιούργητου Αμερικανοτραφούς εφοπλιστή αρχίζει να μετατρέπεται, τρεις ημέρες πριν από την κρίσιμη μάχη της Κυριακής, σε φακό που ξεγυμνώνει τις αδυναμίες του.

Το κρεσέντο αστοχιών και ατοπημάτων του έχουν οδηγήσει τον Στέφανο Κασσελάκη να χάνει το χαμόγελο της επιτυχίας, την έπαρση και την ψυχραιμία του. Σε αυτό αποδίδεται και το γεγονός ότι στελέχη που τον στηρίζουν αναφανδόν καταφέρονται με ανοίκειες εκφράσεις κατά της ανθυποψηφίου του, Έφης Αχτσιόγλου.

Τα μεγαλύτερα πυρά δέχεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το βαρύ λεκτικό ολίσθημά του χθες από το Αιγάλεω περί κρατιδίου για το ψευδοκράτος, που κατέδειξε την άγνοιά του για τα μεγάλα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Δημόσια αποδείχθηκε ότι ο πρόσφατα προσγειωθείς στη χώρα μας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έχει εμφανή άγνοια για τα εθνικά θέματα, η οποία μπορεί να προκαλέσει διακύβευση των εθνικών συμφερόντων σε περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι από τη Δευτέρα εν δυνάμει πρωθυπουργός της χώρας. Ένα από τα ερωτήματα με τα οποία θα προσέλθουν στην κάλπη οι σύντροφοί του και ιδιαίτερα αυτοί που βρίσκονται στο αριστερό πατριωτικό χώρο είναι: Είναι επικίνδυνος ο Στέφανος Κασσελάκης για την εξωτερική μας πολιτική και τα κρίσιμα εθνικά θέματα, την περίοδο κατά την οποία φαίνεται πως μπαίνουν σε ένα δρόμο έντονων διεργασιών;

Περισσότερο αστεία μοιάζει η προσπάθεια του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογήσει το ατόπημα. «Μαζεύοντας» τα περί κρατιδίου, το απέδωσε σε γλωσσικό ατόπημα, στην κούραση και στην αϋπνία. Μάλιστα, προανήγγειλε πως θέλει δύο μήνες εξάσκηση στα ελληνικά.

Ωστόσο, και η σχέση του με την αλήθεια δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη, μέχρι να «πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη».

Τη μία ημέρα βγαίνει και ανακοινώνει ότι συναντήθηκε με την ΑΔΕΔΥ και δεν περνάνε ούτε 24 ώρες για να φανεί ότι η συνάντηση αυτή είναι μόνο στη φαντασία του. Πώς μπορεί χωρίς αιδώ να λέει ένα τέτοιο μεγάλο ψέμα για ένα θέμα άνευ αποχρώντος λόγου; Έπρεπε να βγει η ΑΔΕΔΥ να τον διαψεύσει ότι ποτέ δεν υπήρξε τέτοια συνάντηση, και με την «ουρά στα σκέλια» να εκτοξεύσει άλλη μία απίστευτη δικαιολογία ότι ήταν εν τη ρύμη του λόγου… Αλήθεια, τι εμπιστοσύνη μπορεί να αποπνέει ένας πολιτικός όταν λέει για τόσο αχρείαστα θέματα ψέματα;

Άραγε, πόσα είναι αλήθεια από αυτά που έχει «πλασάρει» ο Stephane για τον εαυτό του; Πρόκειται για γκάφα, απειρία, απερισκεψία, άγνοια, έπαρση ή για έναν άνθρωπο επικίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα; Τον πρώτο λόγο έχουν οι σύντροφοί του στο κόμμα, οι οποίο την Κυριακή θα επιλέξουν τον αρχηγό τους και την πολιτική που θα ακολουθήσει με αντίκρισμα στη χώρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή