Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τα αποτελέσματα αναμένουν με αγωνία οι Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου, για το ποιος θα είναι ο νικητής και ο επόμενος πρόεδρος στο κόμμα.
Newsbomb.gr

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν άπαντες τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μάχη ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου έχει κορυφωθεί, με τις εκλογές του δεύτερου γύρου να πηγαίνουν σε παράταση της ψηφοφορίας μέχρι τις 21:00 και το ερώτημα όλων να είναι το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Είτε επικρατήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, είτε επικρατήσει η Έφη Αχτσιόγλου ο μεγάλος νικητής για τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μόνο ένας. Η ενότητα της παράταξης. Η ακραία πόλωση της τελευταίας εβδομάδας στην εσωκομματική κόντρα έχει φέρει στο προσκήνιο πολλές αντίθετες φωνές με τον κίνδυνο της διάσπασης να είναι ορατός.

Το να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος, λοιπόν, θα είναι το μεγάλο στοίχημα από το πρωί της Δευτέρας (25/9). Αν η ενότητα επιτευχθεί και η αξιωματική αντιπολίτευση διατηρήσει ακέραιες και συμπαγείς όλες τις πολιτικές της δυνάμεις, τότε αυτή η ίδια η ενότητα θα είναι και ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών στην παράταξη.