Αλέξης Κούγιας: Επικοινωνιακή φούσκα ο Κασσελάκης, θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως ο Στέφανος Κασσελάκης εκπροσωπεί χαμηλού επιπέδου ανθρώπους, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον.

Αλέξης Κούγιας: Επικοινωνιακή φούσκα ο Κασσελάκης, θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI
1'

«Ο κ. Κασσελάκης πέτυχε μία νίκη. Εκπροσωπεί πολύ χαμηλού επιπέδου ανθρώπους, που δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα κι έναν κύκλο ανθρώπων που είναι όμοιοι με αυτόν. Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τις αρχές και τις αξίες του ελληνικού λαού. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν πετύχει την ανέλιξή τους σαν κι αυτόν, χωρίς να έχουν κοπιάσει και με έναν τρόπο επικοινωνιακό εκφράζει ανθρώπους ηθοποιούς, που είναι μόνο της εντυπώσεως και χωρίς καμία υποδομή και κάποιους παρουσιαστές πρωινών εκπομπών. Ο χρόνος θα δείξει ότι είναι μία φούσκα που δεν έχει κανένα μέλλον πολιτικό στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας στον Alpha.

«Είμαι άνθρωπος ανοικτός και κοινωνικός. Βεβαίως θα τον χαιρετούσα, αυτός δεν γνωρίζω αν θα με χαιρετούσε γιατί οι άνθρωποι με τα χαρακτηριστικά τα δικά του, συνήθως είναι άνθρωποι που φοβούνται να πλησιάσουν ανθρώπους σαν κι εμένα. Που εκφράζουν την άποψή τους με τον τρόπο που εκφράζομαι εγώ, και τους εκθέτει αυτό», πρόσθεσε για το αν θα χαιρετούσε στον δρόμο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τέλος, σχολίασε πως «Βεβαίως, περίμενα τη νίκη και με μεγαλύτερο ποσοστό. Η άποψή μου είναι ότι πολύ σύντομα θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή