Ανδρ. Παναγόπουλος, υπ. Ευρωβουλευτής, Φωνή Λογικής: «Υπαρξιακό ζήτημα η ανατροπή της Woke Ατζέντας»

Ο Ανδρέας Παναγόπουλος, νεαρός επιχειρηματίας, αποτελεί ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Στη συνέντευξή του στο Newsbomb.gr, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αναλύει τις θέσεις του αλλά και την ατζέντα του κόμματός του.
Ανδρ. Παναγόπουλος, υπ. Ευρωβουλευτής, Φωνή Λογικής: «Υπαρξιακό ζήτημα η ανατροπή της Woke Ατζέντας»
Ο Ανδρέας Παναγόπουλος, νεαρός επιχειρηματίας, αποτελεί ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, για τις επερχόμενες ευρωεκλογές
4'

«Με τράβηξε πολύ ότι έμεινε πιστή σε όλες τις ιδέες της, λέει τα ίδια από την εποχή που ήταν στη ΝΔ. Και για αυτό ο κόσμος εμπιστεύεται τον λόγο μας και έτσι βλέπετε αυτά τα υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις που θα επιβεβαιωθούν στις ευρωεκλογές», εξηγεί ο Ανδρέας Παναγόπουλος, απαντώντας στο ερώτημα γιατί συντάχθηκε με τη «Φωνή Λογικής», στην πρώτη του πολιτική πρωτοβουλία. «Η ΝΔ είναι κεντροαριστερό κόμμα που έχει απογοητεύσει τη δεξιά. Για μένα, η αυθεντική φωνή της κεντροδεξιάς είναι η Φωνή Λογικής».

Ο Ανδρέας Παναγόπουλος, ιδιαίτερα δημοφιλής στα μηνύματα που μεταδίδει στα κοινωνικά δίκτυα, ανέλυσε στο στούντιο του Newsbomb.gr, ορισμένες από τις θέσεις του, στηλιτεύοντας σημεία των καιρών μας, όπως αυτό που αναφέρει ως «επιβολή της Woke ατζέντας».

«Δεν μπορώ να μην διαφωνήσω με την εμπορευματοποίηση της μήτρας και με πράγματα που πολεμούν την ίδια μας την ύπαρξη, όπως οι όροι γονέας 1 και γονέας 2. Κι άλλα θέματα που θέτει η Woke Ατζέντα, που είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό που πιστεύει ο κόσμος. Δεν είναι μόνο οι ΛΟΑΤΚΙ. Είναι ολόκληρη ιδεολογία. Ιδεολογία φίμωσης σε οποιαδήποτε άποψη που αντιστέκεται στην παράνοιά της», θεωρεί.

«Πολλά στοιχεία της έχουν ήδη έρθει εδώ, από τις ΗΠΑ και θα έρθουν κι άλλα», συμπληρώνει, και «είναι ο δρόμος που θα βαδίσουμε και ήδη βαδίζουμε», για να εξηγήσει:

«Σε σχολικά εγχειρίδια , από το ινστιτούτο εκπαιδευτικής πολιτικής, για παιδιά ηλικίας… 5 ετών, διαβάζουμε ότι οι μαθητές πρέπει να μάθουν την έννοια του «κοινωνικού φύλου», την έννοια του «φύλου που αποδόθηκε στη γέννηση» , τη «ρομαντική ή τη σεξουαλική έλξη προς το άλλο φύλο» ή την έλξη προς «τρίτα φύλα». Άλλα «επιμορφωτικά φυλλάδια» του ίδιου φορέα προπαγανδίζουν τη «ΛΟΑΤΚΙ υπερηφάνεια».

Αναλύοντας περισσότερο τη «Woke Ατζέντα», ο Άνδρεας Παναγόπουλος θεωρεί ότι «ο στρέιτ λευκός άνδρας είναι στο στόχαστρο – γιατί αυτός είναι το τελευταίο προπύργιο για αυτά που θέλουν να κάνουν στις κοινωνίες μας. Ωστόσο δυστυχώς για μερικούς, τα φύλα είναι πολύ πιο ίσα από ότι θα ήθελαν… Για αυτό και ο όρος γυναικοκτονία δεν θα έπρεπε να υφίσταται».

Ο υποψήφιος με τη «Φωνή Λογικής» ήταν «κόλαφος» στη συνέντευξή του σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια:

«Ήταν ξεκάθαρα εντολή απέξω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και για αυτό έγιναν τόσα για να περάσει, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, στην κοινωνία αλλά και εντός της Νέας Δημοκρατίας. Δεν υπήρχε κανένας σοβαρός λόγος για τα ελάχιστα αυτά ομοφυλόφιλα ζευγάρια, να γίνει νομοθέτημα για να υιοθετούν παιδιά. Οι σοβαροί ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν κάτι τέτοιο και ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να υιοθετούν παιδιά».

Και συνεχίζει: «Σίγουρα το νομοσχέδιο δεν έγινε για τα παιδιά, όπως το δικαιολόγησαν. Τα παιδιά προς υιοθεσία σε όλη την Ελλάδα είναι λιγότερα από 130 – αυτά που είναι κάτω των 8 ετών, κάτω από 40. Οι αιτήσεις υιοθεσίας από στρέιτ ζευγάρια το 2023 ήταν 2.600. Άρα ποια ανάγκη προστασίας των ορφανών παιδιών καλύπτει αυτό το νομοσχέδιο»;

Σχετικά με τις προτεραιότητές του, εφόσον εκλεγεί, ο Ανδρέας Παναγόπουλος τις ιεραρχεί ως «Ασφάλεια, Μεταναστευτικό, Ακρίβεια».

«Το έγκλημα στη χώρα μας έχει πρόσωπο κι αυτό το κρύβουν επιμελώς – δείτε τα ποσοστά της εγκληματικότητας, σε ποιο ποσοστό γίνονται από αλλοδαπούς, και από όσα γίνονται από Έλληνες, ποιο ποσοστό από αυτούς είναι από Ρομά. Και χωρίς να δείτε ποσοστά, οι πάντες γνωρίζουν το πρόσημο αυτό. Και η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει τους πολίτες της».

Και συμπληρώνει: «Δείτε αυτό που συμβαίνει στη Σουηδία, όπου ο στρατός έχει βγει πια στους δρόμους λόγω της τεράστιας εγκληματικότητας, αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί εδώ. Υπάρχουν περιοχές που δεν κυκλοφορεί ο κόσμος μετά τη δύση του ηλίου – κυρίως οι γυναίκες. Πριν ελάχιστα χρόνια σας θυμίζω ότι η Σουηδία ήταν το πρότυπο χώρας πανευρωπαϊκά – τώρα λέμε μακάρι να μην γίνουμε Σουηδία.

Το λάθος τους; Νόμιζαν ότι μπορούσαν να αφομοιώσουν τους ισλαμιστές – δεν αναφέρομαι στους μετριοπαθείς μουσουλμάνους. Δεν μπορούν όμως, γιατί εμείς είμαστε αυτοί που χάνουμε την ταυτότητά μας. Οι ισλαμιστές όμως την ισχυροποιούν. Αναπόφευκτα, έτσι όπως πάει η κατάσταση, σε 20 χρόνια μπορεί να είμαστε μειοψηφία, ή πολύ γηρασμένοι, ενώ αυτοί θα ακμάζουν στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, διατηρώντας τις αξίες τους περί… δημιουργίας Χαλιφάτου»..

Για όλα τα παραπάνω, «υπάρχουν μέτρα που μπορούν να ληφθούν για την αντιστροφή αυτής της κατάστασης, και το Ευρωκοινοβούλιο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό».

Δείτε τη συνέντευξη του Ανδρέα Παναγόπουλου στο Newsbomb.gr:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή