Η Γιαννακόπουλου «καρφώνει» τον Δουδωνή - «Είναι διορισμένος»

Ανοικτό «παράθυρο» για υποψηφιότητα στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ άφησε η Νάντια Γιαννακοπούλου.
Η Γιαννακόπουλου «καρφώνει» τον Δουδωνή - «Είναι διορισμένος»
INTIME.
1'

Νέες «βόμβες» από τη Νάντια Γιαννακοπούλου, ενόσω το κλίμα στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣΟΚ γίνεται ολοένα και πιο «εκρηκτικό».

«Από πότε το γεγονός να συζητάμε για το ΠΑΣΟΚ, τι πήγε λάθος και είχαμε ένα αποτέλεσμα που έχει απογοητεύσει, είναι χάρη στον Μητσοτάκη; Η μεγαλύτερη χάρη στον Μητσοτάκη είναι να έχει αντιπολίτευση στα ποσοστά αυτά. Είχαμε κάθε δυνατότητα να είμαστε δεύτερο κόμμα με ισχυρό ποσοστό, αλλά χάσαμε 100.000 ψηφοφόρους», ανέφερε αρχικά, μιλώντας σήμερα (13/06) στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, τόνισε με αφορμή το σχόλιο των κύκλων του Νίκου Ανδρουλάκη πως «οτιδήποτε συζητηθεί στα όργανα είναι εσωστρέφεια; Εσωστρέφεια είναι να συζητάμε ενάμισι χρόνο τι μπορεί να γίνει, τι θα γίνει και τι θα αλλάξουμε».

«Το 16% δεν ήταν το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις τον Νοέμβριο; Γι’ αυτό λέμε να συζητήσουμε στα όργανα και ο καθένας να πάρει τις πλειοψηφίες, με τις μειοψηφίες και να συνεχίσουμε. Ο φόβος για τον διάλογο δεν ταιριάζει σε ένα μεγάλο κόμμα», προσέθεσε.

Σε νέα επίθεση κατά του Παναγιώτη Δουδωνή, τον αποκάλεσε «διορισμένο συνάδελφο», καθώς εκλέχθηκε με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και επεσήμανε ότι «δεν ανέχομαι τις δολοφονίες χαρακτήρων».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή