Μαρινάκης: Άνθρωποι που δεν ήταν ΝΔ συστρατεύτηκαν με το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη η διεύρυνση της ΝΔ τα τελευταία χρόνια έφτασε την παράταξη σε νίκες
Μαρινάκης: Άνθρωποι που δεν ήταν ΝΔ συστρατεύτηκαν με το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
2'

Ειδική αναφορά έκανε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για το θέμα της διεύρυνσης.

Μετά τις αναφορές περί λαϊκής δεξιάς και κάποιες εσωκομματικές αντιδράσεις ο κ. Μαρινάκης έστειλε μήνυμα πως: «Άνθρωποι που δεν ήταν, ενδεχομένως και ποτέ, στη ΝΔ συστρατεύτηκαν με το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Όπως ανέφερε ο κ. Μαρινάκης οι πολίτες, οι ψηφοφόροι και τα μέλη της ΝΔ έστειλαν μήνυμα «τρέξτε πιο γρήγορα», όχι «γυρίστε πίσω».

«Η διεύρυνση της ΝΔ τα τελευταία χρόνια, η οποία έγινε επί τη βάσει του σεβασμού των αρχών και των θέσεών της, έφτασε την παράταξη σε νίκες και, μάλιστα, σε πάρα πολύ δύσκολα χρόνια πολλών, αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων. Άνθρωποι που δεν ήταν, ενδεχομένως και ποτέ, στη ΝΔ συστρατεύτηκαν με το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και με τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να ισχυροποιηθεί η παράταξη. Με την ετυμηγορία των πολιτών και μετά από αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες, έχουμε μία ισχυρή κυβέρνηση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σχετικά με τη διεύρυνση ο Παύλος Μαρινάκης:

Αυτό που έχει αξία είναι να υπάρχει μια σταθερή κυβέρνηση, ικανή να εγγυηθεί και την σταθερότητα στη χώρα, προκειμένου να μπορέσει να λύσει τα προβλήματα των πολιτών. Η Ελλάδα, λόγω αυτής της διεύρυνσης και της ισχυροποίησης της ΝΔ, χάρη στην εμπιστοσύνη των πολιτών, είναι μια χώρα η οποία έχει αφήσει πίσω της τα μαύρα χρόνια της κρίσης και κοιτάζει μπροστά. Παρά τα προβλήματα τα οποία και αναγνωρίζουμε, δεν αγνοούμε τα σημαντικά θετικά βήματα που έχουμε καταγράψει: για το γεγονός πως πλέον μας απασχολεί το πώς θα βρουν οι επιχειρήσεις εργαζόμενους και όχι πώς θα βρουν οι πολίτες δουλειά, για τη δημιουργία 400.000 θέσεων εργασίας, για την αύξηση τους διαθέσιμου εισοδήματος. Δεν υποστηρίζουμε ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα - γνωρίζουμε ότι έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε.

Εκείνο που μας είπαν οι πολίτες στην κάλπη των ευρωεκλογών είναι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα για το οποίο μας ψήφισαν πριν από έναν χρόνο, με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα. Αυτό το μήνυμα το έχει λάβει ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και η ΝΔ και θα προσπαθήσει να το μετουσιώσει σε ακόμη περισσότερες πράξεις το συντομότερο δυνατό

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή