«Βόμβα» Σπίρτζη για πιθανή επιστροφή Τσίπρα στην πολιτική: «Γιατί όχι;»

Δήλωση – «βόμβα» από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για την προοπτική επιστροφής του πρώην Πρωθυπουργού στα πολιτικά δρώμενα.

«Βόμβα» Σπίρτζη για πιθανή επιστροφή Τσίπρα στην πολιτική: «Γιατί όχι;»
EUROKINISSI.
2'

Ο Χρήστος Σπίρτζης στάθηκε ξανά στο ενδεχόμενο επαναφοράς του τέως αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στον πολιτικό στίβο, χαρακτηρίζοντας ως «αναμενόμενο» το προβάδισμα που έχει ο τελευταίος στη δημοσκόπηση της GPO σχετικά με το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Σε ερώτηση αν θα έβλεπε να επανέρχεται ο κ. Τσίπρας, υπογράμμισε ότι «εφόσον το αποφασίσει η βάση, βεβαίως, γιατί όχι; Διαφώνησα και με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, όταν έγινε και με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στη συνέχεια, δηλαδή στην εκλογή Προέδρου μέσω μίας απολίτικης διαδικασίας και όχι ενός συνεδρίου και στη συνέχεια εκλογής και νομίζω ότι τα αποτελέσματα με δικαίωσαν», σε σημερινή (21/06) συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετασχηματιστεί αντί για ένα πλουραλιστικό κόμμα των μελών, σε ένα μονοπρόσωπο κόμμα και στους συνεργάτες του Προέδρου και επομένως, θεωρώ ότι λογικές και πρακτικές, διαρροές του τύπου ακολουθούν ο Σπίρτζης, ο Ζαχαριάδης, η Νοτοπούλου ή οποιοσδήποτε άλλος, γιατί εξέφρασαν τις πολιτικές τους απόψεις ή γιατί κάποιοι δεν θέλουν να τους έχουν στα πόδια τους στις εκλογικές τους Περιφέρειες ή γιατί κάποιοι δεν θέλουν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και προτάσεις μέσα σε αυτό το κόμμα, είναι καλό να βγουν να το πουν», επεσήμανε ακόμη.

«Μπροστά μας έχουμε καταστατικό συνέδριο, όποιος θέλει να έχουμε μία τέτοια λειτουργία και αντίληψη στο κόμμα μας, να το διατυπώσει. Γιατί αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτοί που στοχοποιούνται εκφράζουν τις έως σήμερα απόψεις του κόμματος και κάποιοι εκφράζουν απόψεις για τις οποίες δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις από κανένα όργανο.

Παραδείγματος χάριν, ποτέ δεν έχουμε πάρει απόφαση, το ανάποδο λέμε, ότι το ΝΑΤΟ είναι ιερή συμμαχία και πολλά άλλα που είναι έξω από το δικό μας πλαίσιο», συμπλήρωσε ο κ. Σπίρτζης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή