«Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ: Βρώμικα χτυπήματα εναντίον Τσίπρα και ο «ξαφνικός θάνατος» στα κομματικά ΜΜΕ

Οργή επικρατεί στη βάση και στα στελέχη του κόμματος, μετά τα χτυπήματα «κάτω από μέση» που χρησιμοποίησε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης, που έκανε αναφορές για «μαύρο χρήμα» στα πολιτικά κόμματα, χωρίς να εξαιρεί τον προκάτοχο του από αυτές τις αβάσιμες και αστήρικτες κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον όλων.
«Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ: Βρώμικα χτυπήματα εναντίον Τσίπρα και ο «ξαφνικός θάνατος» στα κομματικά ΜΜΕ
2'

Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι επίκειται να επέλθει «ξαφνικός θάνατος» στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόφαση την κακή οικονομική κατάσταση του κόμματος, την οποία αποδίδει στον προκάτοχο του.

«Βρώμικα χτυπήματα» κατά Τσίπρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ακόμα και σήμερα δεν έχει καταθέσει δήλωση πόθεν έσχες. Αντίθετα, παρουσίασε μια «χαρτοπετσέτα», ως δήλωση περιουσιακής κατάστασης, προκαλώντας ακόμα περισσότερες απορίες από εκείνες που έλυσε.

Επομένως, η προσπάθεια του να εμφανιστεί ως «άσπιλος και αμόλυντος άγγελος» κατά της διαφθοράς, καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα ως «διεφθαρμένους», αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκράτη πολίτη, που παρακολουθεί τον τέταρτο πολιτειακό παράγοντα να χρησιμοποιεί έναν τέτοιο αντιθεσμικό και αντιπολιτικός λόγο.

Μόνο που χθες, υπερέβη τα εσκαμμένα, εντάσσοντας επί της ουσίας -αφού δεν τον εξαίρεσε- στο «άρμα» της «διαπλοκής» και της διαφθοράς, τον Αλέξη Τσίπρα. «Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: “πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα” (…) Λοιπόν - Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης», ανέφερε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με απλά λόγια, υπονόησε πως ο Αλέξης Τσίπρας και «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ», ενδεχομένως και να μετέρχονταν τέτοιων μεθόδων. Ο «ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκη», όμως, δεν θα το πράξει αυτό, λέει ο νυν αρχηγός του.

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, η αναφορά αυτή στο «μαύρο χρήμα», έχει προκαλέσει την οργή της βάσης του κόμματος και δεκάδων στελεχών, που θα ζητήσουν από τον Στέφανο Κασσελάκη να φέρει αποδείξεις για τις καταγγελίες του.

«Ξαφνικός θάνατος» στα ΜΜΕ

Από την άλλη πλευρά, όλη αυτή η ανακίνηση της υπόθεσης των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, από τον ίδιο τον πρόεδρο του, οδηγεί αρκετούς στο συμπέρασμα ότι επίκειται «κύμα» απολύσεων στα κομματικά ΜΜΕ, όπως εγκαίρως είχε ενημερώσει το Newsbomb.gr.

«Δυστυχώς τώρα θα αρχίσει μια επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού. Θα σας παρουσιάσω και άλλες αλήθειες με στοιχεία στο ερχόμενο διάστημα, για να καταλάβετε τι παρέλαβα. Και οικονομικά και οργανωτικά», ανέφερε μεταξύ, άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτο «θύμα» των εκκαθαρίσεων θα είναι η κομματική εφημερίδα «Αυγή». Μπορεί προ ημερών να έλεγε ότι έχει πλήρη ιστορική συνείδηση για το τι είναι η «Αυγή» -μπερδεύοντας τον Νίκο Μπελογιάννη με τον Νίκο Πλουμπίδη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προσπαθήσει να σώσει την ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς.

Τώρα, όμως, όλα δείχνουν πως δεν θα χωρούν συναισθηματισμοί και πως μέσα στο καλοκαίρι θα «τραβήξει» την πρίζα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή