Φάμελλος: «Δεν έχω εισπράξει στοιχεία υπονόμευσης του Κασσελάκη από τον Τσίπρα»

Όλα όσα ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος για την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη και τη ΝΔ
Φάμελλος: «Δεν έχω εισπράξει στοιχεία υπονόμευσης του Κασσελάκη από τον Τσίπρα»
Αρχείου - Eurokinissi
2'

Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της κάλπης των Ευρωεκλογών ήταν «να γίνετε καλύτεροι», παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ειδικότερα, ο κ. Φάμελλος είπε πως οι πολίτες έστειλαν ένα καμπανάκι στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ «εμάς μας διατήρησαν στη δεύτερη θέση». Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε πως τα οικονομικά προβλήματα του κόμματος «δεν είναι το βασικό ζήτημα που καλούμαστε να λύσουμε».

Αμέσως μετά, ο ίδιος ανέφερε, επιτιθέμενος στην κυβέρνηση, πως «κάνουμε προτάσεις νόμου οι οποίες δεν μπαίνουν στη δημόσια συζήτηση», ενώ εξήγησε ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συζητήσει τα θέματα της προσωπικής προβολής, λέγοντας χαρακτηριστικά «πρέπει να είμαστε περισσότερο συνετοί για να μην γινόμαστε θέμα στην παραπολιτική επικαιρότητα».

Αναφορικά με τα όσα έλαβαν χώρα στην Πολιτική Γραμματεία, ο Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι η ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη δεν αμφισβητήθηκε», ενώ παραδέχθηκε πως «έπρεπε να έχουμε συνεδριάσει πιο γρήγορα».

Συμπλήρωσε πως «οι ευρωεκλογές δεν έδωσαν μήνυμα ανατροπής» και πρόσθεσε πως «η απαξίωση των πολιτών είναι το μεγάλο πρόβλημα της πολιτικής».

Σχετικά με το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ο Σωκράτης Φάμελλος ερωτηθείς αν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει υπονομεύσει τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε πως «δεν έχω εισπράξει στοιχεία υπονόμευσης».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «στη χθεσινή συνεδρίαση υπήρξε σύνθεση και κριτική για τα λάθη που κάναμε».

Κλείνοντας επιτέθηκε ξανά στη ΝΔ λέγοντας πως το κυβερνών κόμμα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό του, «ιδίως μετά την ομιλία των δύο πρώην πρωθυπουργών», οι οποίοι συμμετείχαν προ ημερών σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου, αλλά και μετά «το περιστατικό του Λευτέρη Αυγενάκη».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή