Οργή σε «Αυγή» και «Κόκκινο» για Κασσελάκη - «Τους έχει απλήρωτους και ανοίγει λίστες γάμου»

Σάλος μετά τον έρανο Κασσελάκη για να πάει γαμήλιο ταξίδι

Οργή σε «Αυγή» και «Κόκκινο» για Κασσελάκη - «Τους έχει απλήρωτους και ανοίγει λίστες γάμου»
SOTIRIS_DIMITROPOULOS
2'

Με ανάρτησή της στα social media, η δημοσιογράφος Ναταλί Χατζηαντωνίου, η οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την «Αυγή» μετά το πογκρόμ Κασσελάκη έδωσε την απάντησή της για την περιβόητη λίστα γάμου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Χατζηαντωνίου υπογράμμισε το... αυτονόητο, πως δεκάδες εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και ο κύριος Κασσελάκης, ο οποίος είναι ευκατάστατος, ζητά δωρεές (!) για να κάνει γαμήλιο ταξίδι με τον Τάιλερ!

«Δυο εικονες. Οι συνάδελφοί μου στην Αυγη και στο Κοκκινο πληρώθηκαν μονον τον Ιούνιο και εκτοτε ούτε καν το επίδομα αδείας. Το φθινοπωρο θα φτασει ούτως ή αλλως αγριο για πολλους απο εμάς. Και ο κ.Κασσελακης δεδομενων όλων αυτων και ενόψει ολων αυτών, άνοιξε λίστα γάμου. Οι πρώτοι ειναι άνθρωποι που εβαλαν πλατη επι χρόνια στα δυσκολα. Που και στις προσφατες φωτιες εβαλαν απο την τσεπη τους για το ρεπορταζ. Και θελουν εδώ και μηνες καποια απαντηση. Κι έχουν κι αυτοί έρωτες. Κι έχουν κι αυτοί οικογένειες. Κι έχουν κι αυτοί δικαιώματα Σορυ λοιπόν αλλα αυτη δεν είναι αριστερή συμπεριφορά, ούτε Αριστερά εν γενει και δεν χρειαζόμαστε τον Αδωνη να μας το πει. Είναι στοιχειώδες. Και απορώ που δεν υπάρχει ένας βουλευτής να το επισημανει στον κ.Κασσελακη: Να ζήσετε και να ευτυχησετε και όλα τα καλα σας ευχομαστε, αλλά κι όσο έχετε απληρωτους και απελπισμενους εργαζομενους που εξαρτώνται απ τις αποφασεις σας, κρατειστε τις ιδιωτικές σας επιλογές αν μη τι άλλο ιδιωτικές. Αλλιώς η πολιτική σας επιχειρηματολογια πάει στο βρόντο. Και κατα διαόλου. Και δεν χρειάζεται ο Αδωνης να μας το πει. Και κάτι ακομα: όχι άλλο κάρβουνο που ελεγε κι ο Κούρκουλος. Ελεος αληθεια».

Η ανάρτησή της:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή