Φάμελλος: «Ο Κασσελάκης επέλεξε μόνος του να προκαλέσει εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Τα «βέλη» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Σωκράτης Φάμελλος

Δριμεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Σωκράτης Φάμελλος, λίγες ώρες μετά την αποπομπή του από επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ενημερώθηκα αιφνιδιαστικά και ο πρόεδρος με ενημέρωσε για την σκέψη του. Πολλά ζητήματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα, δεν είναι σημαντικά. Η εισήγηση του προέδρου έφερε ένα σημαντικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος ήξερε πως θα έρθει εσωτερικό πρόβλημα. Για ποιο λόγο ανοίγουμε πρόβλημα την ώρα που δεν υπάρχει;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πλέον, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχω προσωπικούς όρους. Δεν είμαι τίποτα απέναντι στον Κασσελάκη, ούτε εχθρός, ούτε σύμμαχος. Είμαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι θέλουμε; Έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα παίζει ρόλο στις αποφάσεις ή έναν μικρό ΣΥΡΙΖΑ; Η χθεσινή του επιλογή ήταν ακατανόητη. Διαφώνησα», συνέχισε ο κύριος Φάμελλος.

«Οι αποφάσεις του Κασσελάκη δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας. Βάζω ζήτημα λάθους πολιτικής ηγεσίας. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσει τι θα κάνει. Οι επιλογές του προέδρου μας δημιουργούν προβλήματα. Υπάρχει θέμα ως προς την πολιτική της ηγεσίας. Πρέπει να μιλήσουμε για μια άλλη πολιτική που θα μας εκφράζει. Είναι πολιτικό λάθος οι κινήσεις του προέδρου», πρόσθεσε.