Σήμερα ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Παρόντες Μητσοτάκης και Λεμπρόν Τζέιμς

Ο γάμος του Greek freak θα γίνει σήμερα με πλήθος «υψηλών» καλεσμένων, ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του

Σήμερα ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Παρόντες Μητσοτάκης και Λεμπρόν Τζέιμς
Αρχείου - AP
1'

Σήμερα, Κυριακή (1/9) θα γίνει ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την επί χρόνια αγαπημένη του, Μαράια Ριντλσπίγκερ, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναμένεται να δώσει το «παρών».

Το ζευγάρι ετοιμάζεται για μία διπλή τελετή, με την πρώτη να πραγματοποιείται κάποια στιγμή το πρωί σε πιο στενό οικογενειακό κύκλο.

Ακολούθως, στις 18:00 το απόγευμα το ζευγάρι θα υποδεχθεί τους VIP καλεσμένους του σ' ένα πανέμορφο μέρος στον όρμο της Πύλου. Ανάμεσά τους θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Μεταξύ των υπολοίπων καλεσμένων θα είναι επίσης ο αστέρας του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, η καλύτερη τενίστρια όλων των εποχών Σερένα Γουίλιαμς, ο νέος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κίλιαν Εμπαπέ και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Βασίλης Σπανούλης.

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Το dress code και το πάρτι

Το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έφτασαν στο ξενοδοχείο «W Costa Navarino» όπου πραγματοποιήθηκε πάρτι με τους καλεσμένους ντυμένους στα λευκά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σε ένα σημείο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα με πανέμορφη θέα το νιγηριανό πάρτι με τις αντίστοιχες παραδοσιακές ενδυμασίες όπου ο σταρ του NBA, τίμησε την καταγωγή του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή