Γιαννούλης: «Να κατεβάσουμε τον διακόπτη του υπερβολικού εγώ» - Ιστορικό στέλεχος ο Αλέξης Τσίπρας

«Αν κάποιος κατεβεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από γινάτι, αυτό θα είναι καταστροφικό», επισήμανε ο Χρήστος Γιαννούλης

Γιαννούλης: «Να κατεβάσουμε τον διακόπτη του υπερβολικού εγώ» - Ιστορικό στέλεχος ο Αλέξης Τσίπρας
Αρχείου - Eurokinissi
1'

«Δεν πρέπει κανένας να προκαλεί κανέναν», επισήμανε για το διχαστικό κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης τονίζοντας πως «έχουμε ευθύνη να παραμείνουμε ενωμένοι».

«Αυτό που ακούω συνέχεια είναι το "σας βαρεθήκαμε, σας βαρεθήκαμε, σας βαρεθήκαμε". Έχουν δίκιο», είπε αμέσως μετά ο κ. Γιαννούλης. Τόνισε ωστόσο πως η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πεδίο ώστε να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα.

Σχετικά με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, μέσω της οποίας ζητά αλλαγή στην ηγεσία, ο Χρήστος Γιαννούλης είπε πως «ο κ. Πολάκης δεν μιλάει ανοιχτά και καθαρά για το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη», ενώ σχολίασε «θα ήθελα να κατεβάσουμε τον διακόπτη του υπερβολικού εγώ». «Αν κάποιος κατεβεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από γινάτι, αυτό θα είναι καταστροφικό».

Αναφορικά με τη δημοσκόπηση στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πέμπτο κόμμα ο Χρήστος Γιαννούλης είπε «δεν την υποτιμώ, αλλά θα έρθουν και άλλες δημοσκοπήσεις.

Σχετικά με το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ο Χρήστος Γιαννούλης είπε ότι είναι ένα ιστορικό στέλεχος του κόμματος και θα πρέπει να τον σέβονται όσοι τον αγαπούν αλλά και όσοι θέλουν να του προσθέσουν ευθύνες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή