Νέα παράταση για το μέλλον Σπίρτζη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρήστος Σπίρτζης συνέχισε στο ίδιο μοτίβο την κριτική του 

Νέα παράταση για το μέλλον Σπίρτζη στον ΣΥΡΙΖΑ
KONTARINIS GEORGE EUROKINISSI
1'

Νέα παράταση έλαβε το θέμα Σπίρτζη στον ΣΥΡΙΖΑ με τακτικισμούς Κασσελάκη.

Ούτε σήμερα ελήφθη απόφαση για τον Χρήστο Σπίρτζη, αλλά η κατάσταση καθίσταται αρκετά περίπλοκη. Σήμερα συνεδρίασε μια τριμελής επιτροπή του πειθαρχικού, η οποία με ψήφους 2-1 αποφάσισε να εισηγηθεί διαγραφή στην ολομέλεια της επιτροπής που διαχειρίζεται το θέμα του βουλευτή.

Πρακτικά, πρόταση προς την Κεντρική Επιτροπή δεν θα υπάρξει, οπότε αναμένεται να συζητηθεί ξανά το θέμα τη Τρίτη. Αλλά στην πραγματικότητα το θέμα παραπέμπεται στις καλένδες καθώς προγραμματισμένη επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν υπάρχει.

«Αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τιμή μου», τόνισε το πρωί το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Μάλιστα, άσκησε σφοδρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, κατηγορώντας τον για πολιτική ανεπάρκεια. «Ο Στέφανος Κασσελάκης στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έχετε ξαναδεί αρχηγό κόμματος να κάνει μεταμεσονύκτια ανάρτηση και να κατηγορεί τον προηγούμενο πρόεδρο;».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Σπίρτζης ήταν κατηγορηματικός: «Διέξοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης να αποχωρήσει. Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι πρέπει ο νέος πρόεδρος να εκλεγεί από τη βάση. Ερωτηθείς για πιθανή επανεμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε: «Δεν θέλουμε πίσω τον Τσίπρα, αλλά αν κατέβει θα τον στηρίξω».

«Έχετε δει να έχει βρει καμία λύση ο Κασσελάκης στο οικονομικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτήθηκε ο κ. Σπίρτζης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, μίλησε για συνεργασία του Κοινού Προοδευτικού Χώρου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
19:55ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Κέρκυρα