Οι φήμες για παρέμβαση Τσίπρα, η διάψευση και η στάση που θα κρατήσει ο πρώην πρωθυπουργός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με ευρεία πλειοψηφία, προχώρησε στην αποκαθήλωση του Στέφανου Κασσελάκη

Οι φήμες για παρέμβαση Τσίπρα, η διάψευση και η στάση που θα κρατήσει ο πρώην πρωθυπουργός
Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλάει στη Διεθνή Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», Αθήνα Τρίτη 18 Ιουνίου 2024. Η Διεθνής Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» που συνδιοργανώνουν το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ», πραγματοποιείται με αφορμή τα 6 χρόνια από τη Συμφωνία των Πρεσπών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
© 2024 ΑΘΗΝΑΙΚΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
1'

Αν και η σκιά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα πλανάται πάνω από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με πολλά στελέχη που ομνύουν πίστη στον ίδιο να ελπίζουν σε μια εξ ουρανού παρέμβασή του ως μάννα εξ ουρανού, ο ίδιος θέλει να κινηθεί με αυστηρά θεσμικό τρόπο, σεβόμενος τις εσωκομματικές διαδικασίες.

Αν και παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας από την πρώτη ημέρα που αποχώρησε από την ηγεσία του κόμματος είναι αποστασιοποιημένος και δεν εμπλέκεται στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr., ο κ. Τσίπρας θα κρατήσει την ίδια στάση αρχής και σήμερα, σεβόμενος τις διαδικασίες του κόμματος, και δεν αναμένεται να κάνει καμία παρέμβαση που να μπορεί να θεωρηθεί παρέμβαση στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή φουντώνει η συζήτηση στα «πηγαδάκια» της Κουμουνδούρου αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η ακτινοβολία και το πολιτικό κεφάλαιο του πρώην πρωθυπουργού στο χώρο της κεντροαριστεράς είναι μεγάλο και πως ο ίδιος πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής της επόμενης ημέρας για τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή