ΣΥΡΙΖΑ – Ραγκούσης: «Ο τρόπος ηγεσίας και η υπερπροβολή του Κασσελάκη μάς έκαναν πολύ κακό»

«Ο Κασσελάκης δεν αντέδρασε την περασμένη Κυριακή, στην καθαίρεσή του. Ο τρόπος ηγεσίας του μάς έκανε πολύ κακό και πρέπει να αλλάξει άρδην», υπογράμμισε ο Γιάννης Ραγκούσης για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ – Ραγκούσης: «Ο τρόπος ηγεσίας και η υπερπροβολή του Κασσελάκη μάς έκαναν πολύ κακό»
EUROKINISSI.
1'

«Δεν έχω καμία πρόθεση να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας παράλληλα ότι «οι αποφάσεις του Συνεδρίου θα δεσμεύουν τον νέο Πρόεδρο», σε αποψινή (13/09) συνέντευξη στο OPEN.

Ακόμη, «εξαπέλυσε» νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο τρόπος, η αντίληψη ηγεσίας και η υπερπροβολή του έκαναν πολύ κακό στο κόμμα και πρέπει αυτό να αλλάξει άρδην», ενώ, προσέθεσε πως «δεν αντέδρασε την Κυριακή, στην καθαίρεσή του».

«Στις δημοσκοπήσεις, είμαστε πέμπτο κόμμα. Θα πάμε ακόμα χειρότερα με αυτά που κάνουν ο Στέφανος Κασσελάκης και οι υποστηρικτές του. Αν θέλει να θέσει υποψηφιότητα, ας το κάνει. Αυτό που βλέπω, είναι ότι έχει στερηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που τον υποστήριζαν πέρυσι. Πλέον, έχει έγκριση από μικρό μέρος της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε καμία περίπτωση δεν βλέπω ότι μπορεί να νικήσει στις εκλογές, εάν συμμετάσχει», επεσήμανε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή