«Όχι» Σαμαρά και Καραμανλή στον Μητσοτάκη για τη γιορτή για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας απάντησαν πως δεν θα παραστούν στην εκδήλωση

«Όχι» Σαμαρά και Καραμανλή στον Μητσοτάκη για τη γιορτή για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας
2'

Δεν θα δώσουν το «παρών» τελικά στη γιορτή για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr μάλιστα αναφέρουν ότι το γραφείο του Κώστα Καραμανλή έχει ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις του το γραφείο της γραμματέως της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα.

Σήμερα στη Ρηγίλλης θα γίνει η γιορτή ή αλλιώς το «street party» με παλαιά, νέα στελέχη αλλά και φίλους του κόμματος να γιορτάζουν τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Το ερώτημα, πάντως, που υπήρχε εδώ και καιρό ήταν τι θα πράξουν τελικά οι κ.κ. Σαμαράς και Καραμανλής, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους τηλεφώνησε προσωπικά και τους προσκάλεσε στη γιορτή.

Η απάντηση τελικά δόθηκε το πρωί της Παρασκευής, αφού οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας απάντησαν πως δεν θα παραστούν στην εκδήλωση.

Αρκετοί, πάντως, ήταν αυτοί που εκτιμούσαν ότι τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και ο κ. Σαμαράς δεν θα έδιναν το «παρών» στη γιορτή για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Παρότι το Μέγαρο Μαξίμου μιλούσε για καλό κλίμα στην επικοινωνία του κ. Μητσοτάκη με τους δύο, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το τηλεφώνημα ήταν σύντομο, χωρίς καμία διάθεση δέσμευσης από την πλευρά των δύο πρώην πρωθυπουργών.

Ήταν η πρώτη επικοινωνία των τριών ανδρών μετά την εκδήλωση που είχε γίνει στις αρχές Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο, κατά την οποία οι κ.κ. Σαμαράς και Καραμανλής είχαν ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για πτυχές της πολιτικής της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή