Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά την ερχόμενη Δευτέρα

Οι πρώην Πρωθυπουργοί συνεχίζουν να συντονίζονται και διατηρούν «κοινό βηματισμό».

Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά την ερχόμενη Δευτέρα
2'

Ακόμη μια κοινή εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι βρίσκονται σε συνεννόηση.

Συγκεκριμένα το «δίδυμο» των πρώην πρωθυπουργών που προκάλεσε αναστάτωση με την «απουσία» του από το street party της Ρηγίλλης και το περασμένο καλοκαίρι με την ομιλία τους στο Πολεμικό Μουσείο είχε προκαλέσει τριγμούς, θα εμφανιστεί στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΕΑ, μεταξύ των βραβευθέντων θα είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague, ενώ θα βραβευθεί μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Τρίτη κοινή παρουσία


«Μέσα από τη λαμπρή εκδήλωση και τις βραβεύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που αντέχουν στις διαδοχικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, θα σταλεί το ηχηρό μήνυμα της ανάγκης στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, κάτι που αποτελεί και πρωταρχικό μέλημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία κοινή εμφάνιση των δύο πρωθυπουργών έλαβε χώρα σε παρουσίαση βιβλίου του Ιδρύματος Καραμανλή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή