Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Παύλου Πολάκη σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε την αυτονόητη δέσμευση ότι η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση της χώρας θα επαναπροσλάβει τους απολυμένους και θα αποκαταστήσει την εργασιακή νομιμότητα και στις δυο αυτές περιπτώσεις

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Παύλου Πολάκη σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
4'

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3ήμερη περιοδεία του υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλου Πολάκη στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Α.Μ.Θ.)

Την πρώτη ημέρα, η αρχή έγινε από την Κομοτηνή, με πρωινή συνέντευξη Τύπου σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και μια μαζικότατη συγκέντρωση και ομιλία στον κατάμεστο από υγειονομικούς χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είχε την ευκαιρία να ξαναδεί και να θυμίσει σε όλους πόσο πολύ στηρίχτηκε επί υπουργίας του στο Υπ. Υγείας το Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου μεταξύ άλλων ανανεώθηκε ολόκληρος ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του (όπως τα καινούργια πρότυπα χειρουργεία ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το ψηφιακό ακτινολογικό εργαστήριο κ.α.).

Η επίσκεψη του Παύλου Πολάκη στην Κομοτηνή ολοκληρώθηκε με μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με εκπροσώπους του Συνεταιρισμού καπνοπαραγωγών. Η γενική αίσθηση από την επίσκεψη στην Κομοτηνή ήταν ότι «το μήνυμά μας για μια Έντιμη Ελλάδα φτάνει παντού»!

Στη συνέχεια, σειρά είχε η Αλεξανδρούπολη, όπου ο Παύλος Πολάκης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Έβρου, ενώ λίγο αργότερα στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε πολιτική ομιλία σε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την περιοχή, ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τη δεύτερη ημέρα τη περιοδείας, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επισκέφθηκε το μεγάλο παζάρι της Ξάνθης, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του κόμματος, όπου η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική! Ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε και συνομίλησε με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την Ξάνθη σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Το ίδιο επανέλαβε αργότερα το μεσημέρι σε κεντρικό καφέ της Καβάλας, όπου παρουσίασε τις ξεκάθαρες θέσεις της υποψηφιότητάς του για μια Έντιμη Ελλάδα. Και στις δύο αυτές συγκεντρώσεις και ομιλίες, μεγάλο ενδιαφέρον είχε ο σοβαρός και έντονος προβληματισμός από τους συμμετέχοντες για το παρόν και το μέλλον του κόμματος και εν γένει της Αριστεράς!

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Παύλος Πολάκης συναντήθηκε με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Δράμα και αμέσως μετά με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και τους εργαστηριακούς γιατρούς. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας.

Τέλος, η επίσκεψη στη Δράμα για τον Παύλο Πολάκη ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση από κοινού με τον Βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεόφιλο Ξανθόπουλο, του διεθνούς αγώνα Χάντμπολ μεταξύ της ομάδας «Δράμα’86» και της Νορβηγικής «ΑΡΕΝΤΑΛ» στο κατάμεστο «κλειστό» της πόλης, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Η τρίτη μέρα της περιοδείας του Π. Πολάκη στην Α.Μ.Θ. ολοκληρώθηκε με μια σημαντική συνάντηση με εκπροσώπους απολυμένων εργαζομένων στην Καβάλα, παρόντων και των προέδρων των σωματείων απολυμένων από τα Λιπάσματα Καβάλας (Βογιατζίδη Νίκο) και από τα Πετρέλαια Θάσου (Κελαϊδάκη Μανώλη).

Εκεί, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα δύο τεράστια εργασιακά και οικονομικά σκάνδαλα που συμβαίνουν στην Καβάλα σε δύο επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας για τη χώρα, αλλά και να δηλώσει αργότερα σε συνέντευξη σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει ως αντιπολίτευση να τα αναδείξει στην ελληνική κοινωνία, το Κοινοβούλιο και τον Τύπο.

Ενώ «αύριο» ως κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει στη λύση τους, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει την ένταξη των Πετρελαίων Θάσου στα ΕΛ.ΠΕ. και υπό δημόσιο έλεγχο, καθώς επίσης και την αξιοποίηση των χρεών του Λαυρεντιάδη προς το Ελληνικό δημόσιο, προκειμένου αυτό να αποκτήσει τον έλεγχο των Λιπασμάτων Καβάλας.

Τέλος, ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε την αυτονόητη δέσμευση ότι η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση της χώρας θα επαναπροσλάβει τους απολυμένους και θα αποκαταστήσει την εργασιακή νομιμότητα και στις δυο αυτές περιπτώσεις!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή