Στα άκρα η σύγκρουση Δένδια – ΣΥΡΙΖΑ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η «κόντρα» του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Νίκο Δένδια, στον απόηχο του χτυπήματος στο Mall και της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ.
Στα άκρα η σύγκρουση Δένδια – ΣΥΡΙΖΑ
1'

Σήμερα το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Μπαλάφας, αποκάλεσε τον κ. Δένδια «φιλοχουντικό».

«Ήταν στην ΕΠΕΝ ο άνθρωπος, το κόμμα του Γ. Παπαδόπουλου και δεν το έχει αρνηθεί ποτέ», υποστήριξε ο κ. Μπαλάφας.

Αφορμή για τη νέα επίθεση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης αποτέλεσε δήλωση του κ. Δένδια, ότι το «μεγάλο στοίχημα είναι να καθαρίσουμε τα προβλήματα του '74».

«Τι θέλει να καθαρίσει ο φιλοχουντικός τότε, κ. Δένδιας;» διερωτήθηκε ο κ. Μπαλάφας.

Ο κ. Δένδιας απάντησε μέσω του Twitter:

«Δεύτερος ανόητος γκεμπελίσκος εμφανίστηκε σήμερα που αντιγράφει τις τακτικές των Ναζί. Να δούμε πόσους τέτοιους έχει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ ...», έγραψε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης.

Νωρίτερα ο κ. Παπαδημούλης είχε γράψει στο Twitter: «Όλα τα ακραία και επικίνδυνα που λέει και κάνει τελευταία ο κ. Δένδιας, μου θύμησαν ότι προέρχεται από το δεξιότερο της ΕΠΕΝ, εθνικιστικό ΕΝΕΚ».

«Η πολιτική μου διαδρομή είναι απολύτως διάφανη. Εντάχθηκα στη ΝΔ το 1978 και ουδέποτε ανήκα σε άλλο κόμμα», απάντησε ο υπουργός εκφράζοντας τη λύπη του για όσα υποστήριξε ο κ. Παπαδημούλης τον οποίο κατηγόρησε ως συκοφάντη.

«Δέχομαι τις εξηγήσεις του κ Δενδια για το πολιτικό του παρελθόν, οι τωρινές δηλώσεις και ενέργειες του όμως, τον τοποθετούν στην "άκρα δεξιά"», επανήλθε ο κ. Παπαδημούλης.

«Δυστυχώς ο κ. Παπαδημούλης, ενώ παραδέχεται το λάθος του δεν έχει την στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσει συγνώμη», σχολίασε με τη σειρά του ο κ. Δένδιας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή