Μίνι περιοδεία στη Θεσσαλονίκη για τον Σαμαρά

Με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση για τα 70 χρόνια του ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συνομιλίες με βουλευτές και τοπικά στελέχη της περιοχής.

Μίνι περιοδεία στη Θεσσαλονίκη για τον Σαμαρά
1'

Ωστόσο δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στα όσα διαδραματίζονται στην Κύπρο μετά την απόφαση του Eurogroup. Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Γ. Στουρνάρα ο οποίος τον ενημέρωνε διαρκώς για όλες τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να διασφαλιστούν 100% τα χρήματα των καταθετών στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών που υπάρχουν στην Ελλάδα και τα οποία αγγίζουν τα 14 δισ. ευρώ.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα τιμήσει με την σημερινή του παρουσία στην Θεσσαλονίκη τις εκδηλώσεις μνήμης για τα πρώτα θύματα του ολοκαυτώματος.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τον Ιβάν Σαββίδη που εκτός από πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και ιδιοκτήτης πλέον και του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace» το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα άνοιξε ανακαινισμένο και πάλι τις πύλες του για τους επισκέπτες της πόλης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή