Υποψηφιότητα Σγουρού σκέφτονται κάποιοι στη Συγγρού

Η συγκυβέρνηση φέρνει πιο κοντά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Υποψηφιότητα Σγουρού σκέφτονται κάποιοι στη Συγγρού
1'

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν, καθώς είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν το Μάιο του 2014, παράλληλα με τις ευρωεκλογές.

Παρά τα σενάρια όμως που θέλουν τις διαδικασίες να μεταφέρονται μερικούς μήνες αργότερα, έχει αρχίσει στα επιτελεία των κομμάτων η προεργασία για τους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες, με τα πρώτα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι.

Ένα από αυτά, είναι και εκείνο του Γιάννη Σγουρού, ο οποίος στηρίχθηκε στις τελευταίες εκλογές από το ΠΑΣΟΚ και υπερίσχυσε του γαλάζιου Βασίλη Κικίλια.

Παρ' όλα αυτά, η προοπτική Σγουρού για μία δεύτερη τετραετία στην ηγεσία της περιφέρειας φαίνεται πως δεν αφήνει ασυγκίνητους πολλούς και εντός Νέας Δημοκρατίας, που δειλά δειλά αρχίζουν να θέτουν ζήτημα στήριξης του νυν περιφερειάρχη και από τη Συγγρού. Όπως επιχειρηματολογούν μάλιστα, ο Γ.Σγουρός συνεργάζεται πολύ καλά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και δείχνει έργο, ενώ η κομματική του προέλευση δείχνει πως η γαλάζια παράταξη μπορεί να κάνει υπερβάσεις. Δεν είναι σίγουρο πάντως, πως όλοι θα αποδεχθούν αναίμακτα μία τέτοια υποψηφιότητα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή