Γελάνε οι καραμανλικοί με τα σενάρια!

Και μια ενδιαφέρουσα εκτίμηση για τον Στουρνάρα...

Γελάνε οι καραμανλικοί με τα σενάρια!
2'

Ενδιαφέρον στην αρχή και στη συνέχεια γέλια προκάλεσε στο «καραμανλικό» στρατόπεδο και στον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην πρωθυπουργός διαμήνυσε στον Αντ. Σαμαρά ότι... αν τοποθετήσει τον Γ. Στουρνάρα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, τότε ο Καραμανλής δεν θα είναι υποψήφιος.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του newsbomb.gr, οι αντιδράσεις αυτές εδράζονται στα εξής:

Πρώτον, ο Κ. Καραμανλής δεν συνδέει τη δική του υποψηφιότητα με το τι θα γίνει με τον νυν υπουργό Οικονομικών, με τον οποίο βέβαια ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις, πολύ περισσότερο που ο Στουρνάρας έχει κατ' επανάληψη προσπαθήσει να απαξιώσει την περίοδο της πρωθυπουργίας του, όπως όλο το «εκσυγχρονιστικό» μπλοκ άλλωστε, σε συγχορδία με το εκδοτικό συγκρότημα στην εφημερίδα του οποίου φιλοξενείται το προαναφερθέν ρεπορτάζ.

Δεύτερον, φυσικά και δεν έχει διαμηνύσει στον Αντ. Σαμαρά όσα το ρεπορτάζ ισχυρίζεται και μάλιστα... εγκύρως.

Τρίτον, ούτε ο Κ. Καραμανλής, ούτε κάποιος εκ των τακτικών συνομιλητών και φίλων του έχει κάνει αυτή την διαρροή στο εν λόγω συγκρότημα...

Τέταρτον, ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός έχει διακόψει κάθε επαφή με το συγκρότημα, το οποίο άλλωστε διαχρονικά είναι απέναντί του και μάλιστα με απαξιωτικές μεθοδεύσεις...

Αλλά στελέχη της Ν.Δ., τα οποία είναι κοντά στον πρώην πρωθυπουργό μιλώντας στο newsbomb.gr έκαναν την εξής ενδιαφέρουσα προσέγγιση του όλου θέματος:

· Είναι πιθανό, ότι Σαμαράς και ορισμένα εκδοτικά συγκροτήματα έχουν αποφασίσει να θυσιάσουν τον Στουρνάρα, ως αλεξικέραυνο στην λαϊκή οργή για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Και στρώνουν το έδαφος, για να φορτώσουν στον Καραμανλή την αποπομπή του!

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εκτίμηση, δε νομίζετε;

Διαβάστε επίσης:

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Σαμαρά-Καραμανλικών

Για unfair εγκαλούν τον Σαμαρά οι καραμανλικοί...

«Εμφύλιος» Μαξίμου με καραμανλικούς

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή