«Η κυβέρνηση κουκουλώνει τα καίρια ζητήματα-Οι Έλληνες δεν μασάνε πια»

Tις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Η κυβέρνηση κουκουλώνει τα καίρια ζητήματα-Οι Έλληνες δεν μασάνε πια»
2'

«Αν κανείς πλέον μπορούσε να συνειδητοποιήσει το πού έχουμε φτάσει, το μόνο που θα έκανε, έστω και την ύστατη ώρα, είναι να έβαζε ένα φρένο σε αυτού του είδους τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης , μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Έρχονται και τι ζητούν αυτήν την στιγμή; Ομαδικές απολύσεις.

Μιλάνε για τα φάρμακα που ενδεχομένως θα μπορούμε να βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ πράγμα που σημαίνει τον αφανισμό όλου του δικτύου των φαρμάκων, στο όνομα δήθεν των χαμηλότερων τιμών, όταν πίσω από αυτή την υπόθεση, ουσιαστικά τι κρύβεται;

Ένα μεγάλο παιχνίδι για το ποιες εταιρίες θα επιβιώσουν και θα αν επιζήσουν οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες ή θα γίνει η επέλαση των πολυεθνικών εδώ πέρα. Μιλάνε για νέα προγράμματα διαθεσιμότητας και ποιοι 11.000 υπάλληλοι θα απολυθούν».

«Δηλαδή», είπε, «έχουμε μπροστά μας την απαρέγκλιτη εφαρμογή αυτής της καταστροφικής πολιτικής. Αν ήμασταν σοβαροί, θα έπρεπε να πούμε ως εδώ».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «τώρα θα πρέπει, λοιπόν, να συζητήσουμε για τα ουσιαστικά. Και να σταματήσουμε να υλοποιούμε αυτό που μας καταστρέφει καθημερινά».

«Δεν το κάνει αυτό η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση ουσιαστικά κρύβεται, κουκουλώνει τα καίρια ζητήματα και προσπαθεί μόνο με επικοινωνιακούς τρόπους να δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών, εκλιπαρώντας να μην υπάρξουν τα άλλα μέτρα πριν.

Αυτήν τη στιγμή, αυτό το οποίο έχει επιλεγεί είναι να υπάρξει μία πολιτική δήλωση στήριξης απέναντι στον Σαμαρά και όλα τα δύσκολα να πάνε για μετά τις ευρωεκλογές», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης για να προσθέσει:

«Φαίνεται ότι πια οι Έλληνες πολίτες δεν “μασάνε”».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή