Σκουρλέτης: Σε διαρκή επιτήρηση η Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον realfm 97,8 σχολίασε την προαναγγελία της κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές.

Σκουρλέτης: Σε διαρκή επιτήρηση η Ελλάδα
1'

«Θα είναι μία κίνηση που ξέρουμε εκ των προτέρων τους αγοραστές των πολύ συγκεκριμένων εκδόσεων ομολόγων που θα γίνουν. Δεν θα είναι μία ανοιχτή απεύθυνση στις αγορές και θα έχει καθαρά και μόνο πολιτικό συμβολισμό», είπε ο κ. Σκουρλέτης τονίζοντας με νόημα: «Στην πραγματικότητα όμως, την ίδια ώρα, θεωρώ ότι διαμορφώνεται ο νάρθηκας μιας διαρκούς λιτότητας για τη χώρα μας όπου θα έχει έναν ορίζοντα 50 ετών».

Και σημείωσε: «Με τον τρόπο που φαίνεται ότι ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το θέμα του χρέους, η Ελλάδα θα είναι σε μία διαρκή επιτήρηση και ουσιαστικά η περιβόητη αναδιάρθρωση του χρέους έτσι όπως την θέλει η κ. Μέρκελ και οι σημερινές κυρίαρχες δυνάμεις, ισοδυναμεί με μια πολιτική διαρκούς λιτότητας».

Ο κ. Σκουρλέτης απάντησε και στις κατηγορίες στελεχών του κομματικού σχηματισμού «Το Ποτάμι» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει ανθρώπους του στις συγκεντρώσεις του κ. Θεοδωράκη με σκοπό να τις διαλύει.

«Νομίζω ότι πρόκειται για επικοινωνιακές μπούρδες κάποιων περί τον κ. Θεοδωράκη. Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα». Και πρόσθεσε: «Παλιότερα μας τα έλεγε αυτά και το ΠΑΣΟΚ. Ξαναζεσταμένο φαΐ από έναν χώρο που θέλει να ονομάζεται ότι φέρνει κάτι καινούργιο, αλλά τελικά είναι τόσο επιδερμικός ο πολιτικός τους λόγος, τόσο αβαθής και τόσο παλιός».

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Σκουρλέτη σε Κανέλλη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή