Μ. Παπαβασιλείου-Η Ελλάδα μπορεί να λάμψει σε τουρισμό και αγρ. παραγωγή

«Οι θέσεις εργασίας στην χώρα μας θα προκύψουν από την αγροτική παραγωγή και τον αγροτουρισμό. Επιπλέον οι τομείς αυτοί, δεν απαιτούν μεγάλες επενδύσεις, και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να επενδύσει κάποιος έστω και με μικρά ποσά.

Μ. Παπαβασιλείου-Η Ελλάδα μπορεί να λάμψει σε τουρισμό και αγρ. παραγωγή
1'

Την ίδια ώρα, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και πρέπει να μας απασχολήσει, είναι η δημιουργία Ανωτάτων Σχολών στους τομείς του τουρισμού και της ναυτιλίας. Έχουμε τόσο σπουδαία παράδοση σε όλο τον κόσμο στους τομείς αυτούς και είμαστε ουσιαστικά και εκπαιδευτικά ακάλυπτοι».

Την θέση αυτή, κατέθεσε πριν μερικές ημέρες σε ανοικτή συγκέντρωση στην Κηφισιά ενόψει των Ευρωεκλογών, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός κάτοχος ΜΒΑ κ. Πρόδρομος (Μάκης) Παπαβασιλείου, ο οποίος κατέρχεται στην μάχη των Ευρωεκλογών με την Κοινωνία Αξιών και με σύνθημα : "Σκέψου Ευρωπαϊκά, Δράσε για την Ελλάδα".

Στην συγκέντρωση ο κ. Παπαβασιλείου αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη για δημιουργία ενός φιλικού επιχειρηματικού κλίματος για την επιχειρηματική και οικονομική ανάπτυξη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές, «για πολλά χρόνια εμπιστευθήκαμε την κοινή τύχη μας σε ανίκανους γιατί θεωρούσαμε την ενασχόληση με την πολιτική υποδεέστερο έργο, υπεραπασχολημένοι με το κυνήγι της καριέρας. Ήταν λάθος μας. Αναγνωρίζοντας το προσωπικό μου μερίδιο σε αυτό, αλλάζω στάση». Και συνεχίζει:

«Επιθυμώ να συμμετέχω στα κοινά και να προσφέρω στην κοινωνία μας ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης. Επιθυμώ να διαδώσω αξίες όπως ειλικρίνεια, εντιμότητα, ήθος, δικαιοσύνη, αξιοσύνη, αλληλεγγύη, σεβασμό, εμπιστοσύνη για να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Γι αυτό το λόγο έχω ενταχθεί στο κόμμα 'κοινωνία αξιών' και βάζω υποψηφιότητα για Ευρωβουλευτής. Ζητώ την ενεργό υποστήριξη σας με την ψήφο σας αλλά και τη δική σας συμμετοχή στα κοινά όπως ο καθένας σας μπορεί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή