Προειδοποιητική βολή...Χατζηδάκη

Την ώρα που η τετράδα των κομμένων Υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά πραγματοποιεί παρασκηνιακές συναντήσεις προκειμένου να εξελιχθεί σε "ομάδα δυσαρεστημένων" εντός της ΝΔ, ο Κωστής Χατζηδάκης στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Προειδοποιητική βολή...Χατζηδάκη
1'

Ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης, που απογοητεύθηκε από την απομάκρυνση του, παραμένει σιωπηλός από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός.

Απέφυγε οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο, εκφράζοντας παρασκηνιακά πάντως το ενδιαφέρον του για τη θέση του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Χατζηδάκης βλέποντας τις κινήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την πίεση Βενιζέλου υπέρ του Δημήτρη Κούρκουλα, αποφάσισε να ρίξει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Θα δώσει το παρών σε εκδήλωση που διοργανώνει το "Δίκτυο" της Άννας Διαμαντοπούλου για την διαχείριση του ελληνικού χρέους, υπενθυμίζοντας τις φιλελεύθερες καταβολές του. Ανάμεσα στις γραμμές πάντως, θα μπορούσε κανείς να ερμηνεύσει την κίνηση Χατζηδάκη ως ένα μήνυμα στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, πως δε θα πρέπει να τον αγνοήσει στην μάχη για τη θέση του Επιτρόπου, καθώς έβαλε πλάτη σε μία σειρά από κυβερνητικά θέματα, όταν η "μπάλα" έκαιγε. Ως εκ τούτου γνωρίζει πολλά...

Διαβάστε επίσης

Ανασχηματισμός: Φεύγει ο Χατζηδάκης, έρχεται ο Δένδιας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή