O Σαμαράς θα αναλάβει το υπουργείο Άμυνας;

Το θέμα το είχαμε γράψει πρώτοι στο Newsbomb όταν ανακοινώθηκε ότι ο Αβραμόπουλος πάει για επίτροπος. Ήταν στις σκέψεις του ίδιου του πρωθυπουργού αλλά και των επιτελών του λόγω των εθνικών ζητημάτων καιτων γεωπολιτικών εξελίξεων σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία.

O Σαμαράς θα αναλάβει το υπουργείο Άμυνας;
1'

Ήδη από τις 12 Σεπτεμβρίου του 2014 σε σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο «Σενάριο για Σαμαρά στο υπουργείο Άμυνας» και μάλιστα όπως είχαμε επισημάνει το σενάριο αυτό ήταν ισχυρό καθώς ο πρωθυπουργός ήθελε να έχει και τον έλεγχο των προμηθειών για μία σειρά από εξοπλιστικά προγράμματα, οι... ανάδοχοι των οποίων θα μπορούσαν να είναι ένας καλοί σύμμαχοι για την προσπάθεια μείωσης του χρέους.

Τώρα «ξύπνησαν και τα υπόλοιπα sites και γράφουν ότι ο Σαμαράς το ξανασκέπτεται να πάρει επάνω του το υπουργείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb το επικρατέστερο σενάριο είναι το υπουργείο να δωθεί σε πολιτικό πρόσωπο. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Από του Κώστα Αρβανιτόπουλου μέχρι του Κώστα Μαρκόπουλου, του Γιάννη Μιχελάκη και του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Υπομονή σε μια εβδομάδα θα ξέρουμε...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή