ΝΔ: Το χάος Ραγκούση υπηρετεί κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό

«Κάθε μέρα που περνά, η προκλητική αδράνεια του πρωθυπουργού να λύσει το πρόβλημα, ενισχύει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας»...

«Κάθε μέρα που περνά, η προκλητική αδράνεια του πρωθυπουργού να λύσει το πρόβλημα, ενισχύει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας», αναφέρει ο Γιάννης Μιχελάκης, εξαπολύοντας νέα πυρά στην κυβέρνηση για το θέμα των ταξί.

Με αφορμή μάλιστα τις χθεσινές αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αλλά και την απουσία παρέμβασης Παπανδρέου –τον οποίο η ΝΔ χαρακτηρίζει θεατή-, ο εκπρόσωπος τύπου της «Συγγρού», σημειώνει πως η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να υπάρχει είναι ότι «το χάος που έχει προκαλέσει η ακατανόητη συμπεριφορά του Υπουργού Μεταφορών, υπηρετεί κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης».

«Φαίνεται πως η κυβέρνηση, με την αναγόρευση του θέματος των ταξί σε κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα και σχεδόν αποκλειστικό θέμα της ειδησεογραφίας, έχει επιλέξει τη μέθοδο της απόσπασης της προσοχής των πολιτών από τα μεγάλα και καυτά προβλήματα του Τόπου», καταλήγει ο Γιάννη Μιχελάκης.