Υπέρ ενιαίου, χαμηλού ΦΠΑ το ΛΑΟΣ

Το ΛΑΟΣ τάχθηκε υπέρ ενός ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ, που μπορεί να κυμαίνεται από 12% έως 15%, για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες...

Υπέρ ενιαίου, χαμηλού ΦΠΑ το ΛΑΟΣ
1'

Το ΛΑΟΣ τάχθηκε υπέρ ενός ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ, που μπορεί να κυμαίνεται από 12% έως 15%, για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης, με δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός είναι ο τρόπος τόνωσης της αγοράς, ενώ εκτίμησε ότι η μετακίνηση στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ προϊόντων και υπηρεσιών «απονεκρώνει ακόμη περισσότερο την αγορά και μεγαλώνει και άλλο την “μαύρη τρύπα” στα έσοδα του προϋπολογισμού».

Επίσης, το ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι «όπως πάνε τα πράγματα» θα υπάρξει κλιμάκωση της ανεργίας και μάλιστα με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του κόμματος, ο οποίος κάλεσε τα κυβερνητικά στελέχη «να μην βαυκαλίζονται ότι θα σταματήσουν την αύξηση της ανεργίας».

Το ΛΑΟΣ παρεμβαίνοντας στην κόντρα της ΑΔΕΔΥ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο, επιτέθηκε στις «συντεχνίες» - όπως τις χαρακτήρισε- τις οποίες κάλεσε «να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα».

Σύμφωνα με το ΛΑΟΣ, «οι συντεχνίες» απαιτείται να συμμορφωθούν «με τις απαιτήσεις του “σήμερα” εάν θέλουν να υπάρξει “αύριο” για όλους μας». Ο εκπρόσωπος του κόμματος πρόσθεσε επίσης ότι «το θέμα της Ελλάδας, δεν είναι θέμα Μόσιαλου - Παπασπύρου και Μανώλη, αλλά θέμα που πρέπει να απασχολήσει όσους μπορούν ακόμη να σκέφτονται λογικά και όχι στείρα κομματικά».

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή