Γ. Μιχελάκης: Ενέσεις κατάθλιψης και στρατιωτικά διαγγέλματα Βενιζέλου

Σφοδρή κριτική Μιχελάκη, στον Υπουργό των Οικονομικών, με αφορμή τις χθεσινές του δηλώσεις...

Γ. Μιχελάκης: Ενέσεις κατάθλιψης και στρατιωτικά διαγγέλματα Βενιζέλου
2'

Σφοδρή κριτική Μιχελάκη, στον Υπουργό των Οικονομικών, με αφορμή τις χθεσινές του δηλώσεις, την αναφορά του στο πρόσωπο του αρχηγού της ΝΔ αλλά και την τοποθέτησή του για όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Ο κος Βενιζέλος με στρατιωτικά διαγγέλματα θέλει να επιβάλλει τη σιωπή στα ΜΜΕ ,σε καθηγητές και ακαδημαϊκούς», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2 ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, υπογραμμίζοντας πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε χθες «ενέσεις κατάθλιψης», για να μην περάσει το μήνυμα Σαμαρά από τη Θεσσαλονίκη

«Η πολιτική τους απέτυχε και για αυτό φταίνε όλοι οι άλλοι. Αυτό μάθαμε χθες. Έκανε δηλώσεις μόνο για να επιτεθεί στον πρόεδρο της Ν.Δ. Η κυβέρνηση παράπαιε και ο κύριος Βενιζέλος μαινόμενος βρίζει, ο πρωθυπουργός κρύβεται πίσω από τον αντιπρόεδρό του και ο κόσμος αποσβολωμένος δεν πιστεύει σε αυτά που βλέπει και ακούει», σημείωσε, επαναφέροντας το αίτημα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, εκτιμώντας πως το κόστος των εκλογών είναι πολύ μικρότερο από το κόστος που υφίσταται η ελληνική οικονομία.

«Η συνταγή του μνημονίου δεν βγαίνει»

«Κανείς πια δεν πιστεύει ότι αυτή η συνταγή του μνημονίου βγαίνει. Το βλέπουμε καθημερινά», τόνισε ο κύριος Μιχελάκης, παρατηρώντας πως γίνονται πρωτοφανείς θυσίες από τους πολίτες ενώ τα ελλείμματα και οι δαπάνες του δημοσίου αυξάνονται και πως στην κυβέρνηση έχουν προσλάβει στο δημόσιο 28.000 άτομα την ώρα που αποφασίζουν να διώξουν τουλάχιστον 20.000.

«Μπαίνουν συνεχώς νέοι φόροι και αντί να αυξάνονται τα έσοδα μειώνονται. Η φοροδοτική ικανότητα του κόσμου έχει εξαντληθεί. Η χώρα βουλιάζει στην ύφεση.

Δυο χρόνια εφαρμόζεται μια πολιτική λανθασμένη και το βλέπουμε από τα αποτελέσματα, από τους αριθμούς», είπε χαρακτηριστικά, επεξηγώντας την πρόταση της ΝΔ, για μείωση των φόρων, αύξηση της κατανάλωσης και κίνησης της αγοράς, ώστε -όπως είπε- να ξεκολλήσει το όχημα από τη λάσπη της ύφεσης. Υπενθύμισε μάλιστα πως μείωση φορολογικών συντελεστών έχει δεχτεί η τρόικα σε άλλες χώρες, όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή