Γ. Μιχελάκης: Περισσότερη σοβαρότητα κύριε Βενιζέλο

Καυστική κριτική Μιχελάκη, αναφορικά με χθεσινό e-mail, που έλαβαν οι οικονομικοί συντάκτες, αμέσως μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης...

Γ. Μιχελάκης: Περισσότερη σοβαρότητα κύριε Βενιζέλο
1'

Καυστική κριτική Μιχελάκη, αναφορικά με χθεσινό e-mail, που έλαβαν οι οικονομικοί συντάκτες, αμέσως μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης και το οποίο έλεγε κατά λέξη:

«Έκπληξη!!! Η τηλεδιάσκεψη τελείωσε πριν από λίγο… Αναμένεται σε λίγο σύντομη ανακοίνωση…»

«Ομολογουμένως ο κ. Βενιζέλος έχει ήδη καταφέρει να μας εκπλήξει κατ’ επανάληψη, με τους χειρισμούς του και τα λεγόμενά του. Άρα τα… τρία θαυμαστικά, ίσως και να είναι λίγα.

Όμως, αυτό που μας ανησυχεί είναι μήπως μας φυλάει τις χειρότερες εκπλήξεις για το τέλος, (με πολλά θαυμαστικά και σε αυτές)», σημείωσε ο κ. Μιχελάκης, συνιστώντας -για ακόμη μια φορά- στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ψυχραιμία, σύνεση, λιγότερους σχολιασμούς και ανακοινώσεις με ή χωρίς θαυμαστικά και, «βέβαια, περισσότερη σοβαρότητα αυτές τις δύσκολες ώρες».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, καλεί μάλιστα τον k. Ευάγγελο Βενιζέλο την επόμενη φορά, που «θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό, είτε με ανακοινώσεις, είτε με δηλώσεις, είτε με στρατιωτικά διαγγέλματα, να το πράξει έχοντας να πει συγκεκριμένα πράγματα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή