Νetflix: Αντίστροφη για τη νέα ταινία «Bird Box»

Οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε στο Netflix από τις 10 έως τις 16 Ιουλίου.

Bird Box Barcelona
H νέα ταινία έχει τίτλο «Bird Box Barcelona»
Netflix
2'

Όσοι λατρέψατε το Bird Box ετοιμαστείτε για τη νέα ταινία που προσγειώνεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για την ισπανική εκδοχή της ταινίας - φαινόμενο που καθήλωσε το κοινό το 2018.

Δείτε αναλυτικά τις νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα.

Σειρές του Netflix

Nineteen to Twenty (Δεκαεννιά στα Είκοσι)
11/07/2023

Νέα παιδιά περνάνε παρέα την τελευταία εβδομάδα της δεύτερης δεκαετίας τους και την πρώτη της τρίτης, βιώνοντας την ελευθερία και τις "πρωτιές" της ενήλικης ζωής.

Περνάμε... Ζάχαρη!: Κόντρα στο Χρόνο (Sugar Rush: The Baking Point)
12/07/2023

Σ' αυτήν τη γεμάτη αδρεναλίνη σειρά, έξι ομάδες γαστρονομικών καλλιτεχνών ανακατεύουν καινοτομία και παράδοση φτιάχνοντας βρώσιμα θαύματα. Ποιοι θα φτάσουν στην κορυφή;

Φλεγόμενο Σπίτι (Burn the House Down)
13/07/2023

Προκειμένου ν' ανακαλύψει την αλήθεια για την πυρκαγιά που διέλυσε την οικογένειά της πριν από 13 χρόνια, η Άντζου γίνεται οικονόμος της ψυχρής κυρίας της οικίας Μιταράι.

Too Hot to Handle: Σεζόν 5ο (Too Hot to Handle: Season 5)
14/07/2023

Ένα νέο θέρετρο γεμάτο λαγνεία, καθόλου σεξ και υπό το άγρυπνο βλέμμα της Λάνα περιμένει μια παρέα παιχνιδιάρηδων σινγκλ που ελπίζουν να κερδίσουν τα 200.000 δολάρια.

Tαινίες του Netflix

Οι Τακτικές του Έρωτα 2 (Love Tactics 2)
14/07/2023

Η Ασλί δηλώνει ότι ο γάμος είναι απάτη, αλλά, όταν ο σύντροφός της, ο Κερέμ, αναπάντεχα συμφωνεί, θα κάνει τα πάντα για να τον χειραγωγήσει ώστε να της κάνει πρόταση γάμου.

Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη (Bird Box Barcelona)
14/07/2023

Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου "Με τα Μάτια Κλειστά" (Bird Box). Μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

Sonic Prime: Σεζόν 2 (Sonic Prime: Season 2)
13/07/2023

Με τη βοήθεια των συμμάχων του διαλυμένου σύμπαντος, ο Σόνικ μάχεται με το Συμβούλιο του Χάους για τον έλεγχο του πανίσχυρου Πρίσματος του Παράδοξου, ένα θραύσμα τη φορά.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία «Bird Box»

Netflix: Έρχεται νέα ταινία Bird Box - Πότε κάνει πρεμιέρα

Ιούλιος στο Netflix με τη νέα ταινία «Bird Box» και το φινάλε του «The Witcher 3»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή