Billy Idol: Ερμήνευσε το «Rebel Yell» στην κορυφή του Empire State Building στη Νέα Υόρκη

Για τα 40 χρόνια του «Rebel Yell», ο Billy Idol επέλεξε την κορυφή του Empire State Building για να ερμηνεύσει το τραγούδι

Billy Idol: Ερμήνευσε το «Rebel Yell» στην κορυφή του Empire State Building στη Νέα Υόρκη

Ο Billy Idol 

EPA/LAURENT GILLIERON
1'

Ένα εντυπωσιακό βίντεο μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες ο Billy Idol με τους θαυμαστές του. Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Rebel Yell», ο βετεράνος ροκ τραγουδιστής ανέβηκε στην κορυφή του Empire State Building στη Νέα Υόρκη και ερμήνευσε σε ακουστική εκτέλεση τη μεγάλη, ομώνυμη επιτυχία του. Τον συνόδευσε στην κιθάρα ο συνεργάτης του, Στιβ Στίβενς.

«Ηταν κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου», δήλωσε ο Billy Idol που θυμήθηκε την πρώτη φορά που επισκέφθηκε το εμβληματικό κτίριο. «Ημουν μικρό παιδί και ζούσαμε στο Long Island για λίγα χρόνια. Οι γονείς μου με πήγαν επίσκεψη και το είδαμε. Πρέπει να ήταν το 1959», λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής. Πρόσθεσε ότι «φυσικά και μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι 65 χρόνια αργότερα θα έπαιζα rock ‘n’ roll στην κορυφή του. Το Empire State Building ήταν και παραμένει ένα διαμάντι της Art Deco».

Το βίντεο γυρίστηκε σε δύο λήψεις τον περασμένο Απρίλιο και ήταν ιδέα του Billy Idol και των συνεργατών του. «Αν θέλεις να κάνεις κάτι σαν κι αυτό, αυτό είναι το κτίριο για να το κάνεις», τονίζει ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή