Πέθανε στα 63 του χρόνια ο γιος του Στιβ ΜακΚουίν, Τσαντ

Ο Τσαντ ΜακΚουίν έγινε γνωστός υποδυόμενος τον Dutch στην ταινία «The Karate Kid»

Πέθανε στα 63 του χρόνια ο γιος του Στιβ ΜακΚουίν, Τσαντ

Ο Τσαντ ΜακΚουίν στο "The Karate Kid"

2'

Σε ηλικία 63 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο γιος του θρυλικού Στιβ ΜακΚουίν, Τσαντ. Ο Τσαντ ΜακΚουίν ήταν γνωστός για το ρόλο του «Dutch» στο «The Karate Kid» του 1984, ρόλο που υποδύθηκε εκ νέου και στο σίκουελ «The Karate Kid II» το 1986. Στη συνέχεια ο ΜακΚουίν συμμετείχε και σε άλλες ταινίες όπως οι «Fever Pitch» (1985), «New York Cop» (1993), «Jimmy Hollywood» (1994), «Red Line» (1995), «Papertrail» (1998) και «Fall: The Price Of Silence» (2001) αλλά αργότερα στράφηκε προς τους αγώνες αυτοκινήτων καθώς «η υποκριτική δεν είχε πια ενδιαφέρον για εμένα», όπως έλεγε στις συνεντεύξεις του.

https://www.instagram.com/p/C_1ImOBTeKa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ως οδηγός αγώνων αυτοκινήτου διακρίθηκε στο Le Mans και στο Sebring. To 2006 είχε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στη Ντεϊτόνα στο οποίο λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, ενώ υπέγραψε ως παραγωγός διάφορα ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του όπως τα «I Am Steve McQueen» και «Steve McQueen: The Man & Le Mans».

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η οικογένειά του με ανάρτηση στα social media, ενώ ο συνδημιουργός του «Karate Kid» καθώς και της σειράς «Cobra Kai», Τζον Χέρβιτζ τόνισε ότι «ο Dutch ίσως ήταν ο πιο αγνός “Cobra” από όλους. Αδίστακτος και διαρκώς επικίνδυνος. Αυτό αγαπήσαμε σε εκείνον και αυτό οφείλεται στην ερμηνεία του Τσαντ ΜακΚουίν. Όταν αναζητούσαμε σεναριογράφους για το “Cobra Kai”, αν ο υποψήφιος δεν ήξερε ποιος είναι ο Dutch, σχεδόν τον απορρίπταμε. Αν τον ανέφερε από μόνος του, ανέβαινε αυτομάτως στην εκτίμησή μας. Τόσο σημαντικός ήταν ο Dutch για εμάς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή