Θέλεις παιδιά, ενώ εκείνη όχι

Είστε μαζί, περνάτε όμορφα, τα πράγματα σοβαρεύουν.Κάποια στιγμή αναφέρεις το θέμα παιδιά. Θεωρώντας βέβαια ότι θα πετάξει από τη χαρά της. Αντ΄αυτού ακούς το «μπα εγώ δεν θέλω να κάνω παιδιά». Τόμπολα!

Θέλεις παιδιά, ενώ εκείνη όχι
SEX
1'

Αφού ξεπεράσεις το αρχικό σοκ, αν το ξεπεράσεις ποτέ πρέπει να σκεφτείς τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σας.
Συνεχίζεις; Ή σταματάς εδώ; Ένα ζήτημα είναι το πότε ανέφερες το θέμα παιδιά. Αν το έκανες πολύ νωρίς είναι πολύ πιθανόν να έχεις «φάει πόρτα» ακριβώς για αυτόν το λόγο. Δεν είναι και υπόδειγμα ωριμότητας να λες σε κάποιαν μετά από 3 μήνες που είστε μαζί ότι θέλεις να κάνεις παιδιά μαζί της.

Αν δεν το έχεις κάνει αυτό, τότε το επόμενο ερώτημα είναι αν δε θέλει παιδιά αυτή τη στιγμή ή γενικώς και δια παντός. Είναι μια δύσκολη συζήτηση έτσι κι αλλιώς, όμως αυτές οι διευκρινίσεις πρέπει να γίνουν νωρίς.

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο υπάρχουν γυναίκες που δεν επιθυμούν να γίνουν μάνες. Το θέμα είναι πόσο σημαντικό είναι για σένα. Αν είναι παραπάνω από την όποια σχέση έχεις με κάποια που δεν επιθυμεί να κάνει παιδιά, τότε ναι πρέπει να το πάρεις απόφαση και να πας παρακάτω.

Βέβαια, εκεί τίθεται ένα ερώτημα σχετικά με το γιατί είναι τόσο σημαντικό για σένα. Αν πράγματι είσαι σε μια καλή σχέση για ποιό λόγο να τη χαλάσεις; Εξάλλου, οι άνθρωποι στην πορεία αλλάζουν γνώμη. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες ένα αρχικό όχι, μπορεί να γίνει ναι.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή