Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η ώρα και το κανάλι του ματς με Βιλερμπάν των οκτώ κρουσμάτων!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκινάει την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν από την έδρα της Βιλερμπάν, η οποία έχει «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η ώρα και το κανάλι του ματς με Βιλερμπάν των οκτώ κρουσμάτων!
3'

Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ρεκόρ 1-1, ενώ η γαλλική ομάδα έχει αρχίσει τη σεζόν με ισάριθμες ήττες. Οι «πράσινοι» μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να κάνουν το «2 στα 2» μακριά από το ΟΑΚΑ.

Χωρίς Τζάκσον και Μποχωρίδη

Για ακόμα ένα παιχνίδι, πάντως, ο Γιώργος Βόβορας έχει απουσίες λόγω τραυματισμών. Συγκεκριμένα, οι Πιερ Τζάκσον και Λευτέρης Μποχωρίδης δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή και παρέμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους. Από την άλλη η Βιλερμπάν έχει «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό με οκτώ μέλη της να είναι θετικά!

«Προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν ξέρουμε με ποιους παίκτες θα αγωνιστεί. Πρώτα απ’ όλα ευχόμαστε περαστικά σε όλους όσοι έχουν κολλήσει τον ιό και όλοι οι υπόλοιποι να είναι υγιείς. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση για εμάς και πρέπει να προσαρμοστούμε ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι» σχολίασε ο τεχνικό του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρηση της αποστολής!

Δείτε εικόνες από την αναχώρηση...

Οκτώ κρούσματα, άγνωστο ποιοι θα παίξουν!

Το τελευταίο διήμερο η κατάσταση στη Βιλερμπάν πάει από το κακό στο χειρότερο! Το Σάββατο (10/10) ο σύλλογος γνωστοποίησε ότι ο προπονητής, Τι Τζέι Πάρκερ και δύο παίκτες (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι οι Χέιζ, Στράζελ) βρέθηκαν θετικοί.

Την Κυριακή (11/10) ήρθε η ανακοίνωση για τον Νόρις Κόουλ, ο οποίος έπαιξε και 40'' στο ματς με τη Σολέ, όντας θετικός, πριν βγει εσπευσμένα από το παρκέ Παράλληλα, στη Γαλλία αναφέρουν ότι στην ASVEL υπάρχουν ακόμα 4 κρούσματα, τρεις παίκτες κι ένα μέλος του τεχνικού τιμ.

Συνολικά, έχει να διαχειριστεί 8 κρούσματα και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με πόσους και ποιους θα παραταχθεί το βράδυ της Τρίτης (12/10).

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD.

Επίσης η πρώτη μέρα της 3ης αγωνιστικής στη Euroleague περιλαμβάνει και άλλα τέσσερα ματς, ωστόσο θα διεξαχθούν τα τρία. Αυτά είναι τα Ερυθρός Αστέρας-Ζαλγκρίρις (20:00), Άλμπα Βερ.-Αναντολού Εφές (21:00), Βαλένθια-Μπαρτσελόνα (22:00).

Αναβλήθηκαν τα ματς της Ζενίτ

Ο αγώνας της Μπασκόνια με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, δεν θα γίνει, καθώς η ρωσική ομάδα έχει έξι διαθέσιμους παίκτες. Μετράει οκτώ κρούσματα σε παίκτες και τρία σε τεχνικό τιμ (ανάμεσα τους ο Τσάβι Πασκουάλ).

Συνεπώς, δεν ταξίδεψε στην Ισπανία, όπου θα αγωνιζόταν με τους Βάσκους και τη Βαλένθια (15/10), στο πλαίσιο της τρέχουσας «διπλής» εβδομάδας στη διοργάνωση.

Η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή των δύο αγώνων το βράδυ της Δευτέρας (12/10), υπογραμμίζοντας ότι ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία, ώστε να αποφασίσει για την τύχη τους. Να θυμίσουμε ότι το σχετικό πρωτόκολλο που έχουν υπογράψει οι ομάδες ορίζει ήττα στα χαρτιά με 20-0.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή