Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Διψασμένος» για… εκδίκηση - Η αθόρυβη δουλειά και το μήνυμα για τη νέα σεζόν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανυπόμονος… για την εκκίνηση της νέας σεζόν στο NBA εμφανίζεται ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Διψασμένος» για… εκδίκηση - Η αθόρυβη δουλειά και το μήνυμα για τη νέα σεζόν
EPA/Peter Foley, ΑΜΠΕ
1'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2023 που έλαβε χώρα στην Ασία, ελέω μιας επέμβασης που έκανε στο πόδι του, προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αντίθετα, ο «Greek Freak» έριξε… μπόλικη δουλειά, ούτως ώστε να μπορέσει να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στη νέα αγωνιστική περίοδο στο NBA.

Η περσινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τα «Ελάφια», καθώς παρά την πρώτη θέση που κατέκτησαν στην regular season του «μαγικού κόσμου», αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των play offs από τους Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι διεκδίκησαν το τρόπαιο του NBA, αλλά ηττήθηκαν στους τελικούς από τους Νάγκετς του Γιόκιτς.

Πλέον, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για τον Έλληνα σούπερ σταρ, ο οποίος όλο το καλοκαίρι δούλεψε και δουλεύει σκληρά για την καλύτερη επιστροφή του. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να στείλει το μήνυμά του ενόψει της νέα σεζόν, δείχνοντας πως είναι «διψασμένος» για… εκδίκηση και το… mode που έχει μπει και πάλι με στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου.

«Δουλεύοντας αθόρυβα όλο το καλοκαίρι», έγραψε στο μήνυμά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα social media, το οποίο συνόδευσε με τρεις φωτογραφίες. Στην πρώτη εμφανίζεται σε γήπεδο μπάσκετ, έπειτα από προπόνηση, στη δεύτερη δείχνει το παπούτσι του, ενώ στην τρίτη παρουσιάζεται ένα σκίτσο μ’ έναν λύκο να έχει πολλά βέλη στην πλάτη του, αλλά και με μήνυμα: «Δεν γίνεται η ζωή ευκολότερη, εσύ γίνεσαι πιο δυνατός».

https://www.instagram.com/p/CxE3_ASMKs6/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή