Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε την πόρτα της εξόδου από Μπακς - «Οτιδήποτε για να κερδίσω»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τάσεις φυγής από το Μιλγουόκι και τους Μπακς εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Έλληνας σούπερ σταρ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε την πόρτα της εξόδου από Μπακς - «Οτιδήποτε για να κερδίσω»
EPA/KAMIL KRZACZYNSKI, ΑΜΠΕ
1'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δηλώσει ανοικτά πως θέλει να διεκδικήσει κι άλλα τρόπαια στο NBA και για να το καταφέρει είναι διατεθειμένος ακόμα και να αποχωρήσει από τα «Ελάφια», από τη στιγμή που η ομάδα του Ουισκόνσιν, δεν είναι στην ίδια... σελίδα με τον ίδιο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του.

Μάλιστα, ο «Greek Freak» έδειξε για μία ακόμα φορά τάσεις φυγής από τους Μπακς, καθώς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιλέξει μία άλλη προοπτική, μιλώντας στο podcast «48 minutes».

«Έχω κουραστεί να μοιράζομαι την ίδια ιστορία για το Game 6 (σ.σ.: με τους Φοίνιξ Σανς). Θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις. Αν οι Μιλγουόκι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα, για το υπόλοιπο της καριέρα μου, θα είναι υπέροχο. Αν όχι, πρέπει να νικήσω», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε: «Είμαι ένας Μιλγουόκι Μπακ. Αλλά πιο σημαντικό, είμαι ένας νικητής. Πρέπει να κάνω οτιδήποτε μπορώ για να κερδίσω και αν υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση για να κερδίσω το τρόπαιο "Λάρι Ο' Μπράιαν", τότε πρέπει να την επιλέξω».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή