ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μήνυμα του Κέντρικ Ναν μετά την ανανέωση: «Σας ευχαριστώ - Θέλουμε τον τίτλο στο Βερολίνο»

Το μήνυμα του Κέντρικ Ναν μετά την ανανέωση: «Σας ευχαριστώ - Θέλουμε τον τίτλο στο Βερολίνο»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα βρεθεί στο Final Four της EuroLeague και ο Κέντρικ Ναν έδωσε ραντεβού στο Βερολίνο με τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού AKTOR στην πρόκριση στο final four της Euroleague.

Η απόδοσή του στο Game 5 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν καταλυτική για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» και με δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, απηύθυνε μήνυμα νίκης στους οπαδού του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Τι γίνεται φίλοι του Παναθηναϊκού; Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη καθ’ όλην την διάρκεια της σεζόν. Ηταν μία... τρελή κούρσα.

Ησασταν παρόντες και το δείχνατε σε κάθε αγώνα στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο στο Βερολίνο. Εχουμε ακόμη δύο αγώνες και θα σας δούμε εκεί», ανέφερε.

Το πρωί της Τετάρτης (8/5), μάλιστα, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος «ανέβασε» βίντεο με τη στιγμή της υπογραφής με τον Κέντρικ Ναν.

«Βλέπετε αυτό που βλέπω; Γιατί εγώ βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague την επόμενη πενταετία», ήταν το σχόλιό του και στη συνέχεια το πήγε ένα βήμα πιο… πέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάμε να μπούμε στα βιβλία της ιστορίας».

Σχετικές ειδήσεις