Εθνική Ελλάδας: Μετράει αντίστροφα για το Προολυμπιακό Τουρνουά – Τα εισιτήρια του «Ακρόπολις»

Εθνική Ελλάδας: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα για το Προολυμπιακό Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί 2 – 7 Ιουλίου.

Εθνική Ελλάδας Προολυμπιακό Τουρνουά
Intime News
2'

Η Εθνική θα διεκδικήσει εντός έδρας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού, καθώς οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΣΕΦ.

Πριν τη μεγάλη μάχη για την πρόκριση, η Ελλάδα θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Συγκεκριμένα, στις 21 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Πολωνία, ενώ το διάστημα 25-27 Ιουνίου θα διεξαχθεί το τουρνουά «Ακρόπολις Aegean», το οποίο παραδοσιακά αποτελεί την πρόβα τζενεράλε.

Στη φετινή έκδοση θα λάβουν μέρος το Μαυροβούνιου, το οποίο θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό της Λετονίας κι οι Μπαχάμες που θα παίξουν στο Προολυμπιακό της Ισπανίας.

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια για τα φιλικά ματς της Εθνικής τέθηκαν σε κυκλοφορία, δίνοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

«Η Εθνική Ανδρών μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη αγωνιστική πρόκληση του Προολυμπιακού Τουρνουά (2-7 Ιουλίου, ΣΕΦ), διεκδικώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πριν το Προολυμπιακό η Εθνική Ανδρών θα δώσει φιλικά προετοιμασίας με τα εισιτήρια για τα συγκεκριμένα παιχνίδια να είναι από σήμερα διαθέσιμα για τους φιλάθλους.

Στις 21/6 η Εθνική Ανδρών θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ την Πολωνία σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το φιλικό με την Πολωνία στο παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/eok-ellada-polonia_sen_2006628.html?

Θα ακολουθήσει το τριήμερο 25-27/6 το καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις Aegean», στο οποίο συμμετέχουν ακόμα το Μαυροβούνιο, που θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό της Λετονίας και οι Μπαχάμες που θα παίξουν στο Προολυμπιακό της Ισπανίας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Ακρόπολις Aegean» είναι το εξής:

25/6 Ελλάδα-Μαυροβούνιο
26/6 Μαυροβούνιο-Μπαχάμες
27/6 Μπαχάμες-Ελλάδα

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το «Ακρόπολις Aegean» στο παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/eok-acropolis-tournament_sen_2006629.html?

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά έως πέντε ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο χωρίς εξασφαλισμένη θέση, ενώ οι ώρες των αγώνων είναι ενδεικτικές.»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή