Basket League: Για το μεγάλο προβάδισμα ο Ολυμπιακός, για την «απάντηση» ο Παναθηναϊκός AKTOR

Basket League: Απόψε ο δεύτερος τελικός της Α1 με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό AKTOR – Το 2-0 ψάχνουν οι γηπεδούχοι, την ισοφάριση το «τριφύλλι» για να ξαναπάρει το πλεονέκτημα έδρας.
Basket League: Για το μεγάλο προβάδισμα ο Ολυμπιακός, για την «απάντηση» ο Παναθηναϊκός AKTOR
2'

Ο… νόμος που θέλει τον πρωταθλητή Ευρώπης να παρουσιάζεται «αδειασμένος» μετά το Final Four, εμφανίστηκε πριν δύο μέρες στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο Παναθηναϊκός AKTOR έχοντας δικαιολογημένα παράπονα για καθοριστικά σφυρίγματα στο ματς, ηττήθηκε απ’ τον Ολυμπιακό. Έτσι το πλεονέκτημα έδρας άλλαξε χέρια με το… καλησπέρα στους τελικούς.

Η σειρά είναι… χωρίς ανάσα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής και της χρονικής πίεσης γι’ αυτό, οπότε πριν προλάβουν να συνέλθουν οι αιώνιοι ήρθε η ώρα και για το Game 2. Η σειρά μεταφέρεται στο ΣΕΦ αυτή τη φορά, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοξενούν τους «πράσινους». Οι μεν γηπεδούχοι ψάχνουν προφανώς το ξεκάθαρο προβάδισμα του 2-0, τη στιγμή που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πάει στο Φάληρο για να «απαντήσει» και να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Η διαχείριση της κούρασης είναι σημαντικό στοιχείο σε μια σεζόν που αμφότεροι οι αιώνιοι φτάνουν και ξεπερνούν τους 80 αγώνες. Η ενέργεια και η θέληση δεδομένα θα παίξουν και πάλι καθοριστικό ρόλο. Νεότερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπήρξαν για τις δύο ομάδες και ουσιαστικά το μοναδικό ερωτηματικό είναι αν ο Αταμάν θα επιλέξει τον Βιλντόζα ή τον Μπαλτσερόφσκι για την 12άδα.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί Τσαρούχα, Τσολάκος και Αγραφιώτης, με τους φιλάθλους να περιμένουν να περάσουν απαρατήρητοι και χωρίς να αλλοιώσουν το παραμικρό στο παιχνίδι.

Το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο καθώς έχει ανακοινωθεί sold out, με τους γηπεδούχους να είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα χωρίς παρατράγουδα και ακρότητες. Όπως ακριβώς συνέβη στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς, όπου παρά το αποτέλεσμα και τα παράπονα για τη διαιτησία, ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR ήταν άψογος.

Το τζάμπολ στην αναμέτρηση είναι προγραμματισμένο για τις 21:30, ενώ ο σπουδαίος αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ την ΕΡΤ3.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή