Παναθηναϊκός AKTOR: Το τελευταίο κομμάτι του παζλ που κάνει τους «πράσινους» να μοιάζουν… ανίκητοι

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Τσεντί Οσμάν αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης οι οποίοι μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Τσεντί Οσμάν
Αυτό είναι το ρόστερ των "πράσινων" για τη νέα σεζόν
INTIME SPORTS
2'

Η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολη από την περσινή. Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» το περσινό καλοκαίρι ξεκινούσαν να «χτίσουν» μια ομάδα από το μηδέν, φέτος οι… κίνδυνοι είναι περισσότεροι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR χωρίς τον ρόλο του φαβορί, χωρίς την πίεση της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού και με ελάχιστους να πιστεύουν αυτό που… ερχόταν κατάφερε να πάει βήμα-βήμα… μέχρι τέλους και να κατακτήσει τα πάντα στο πέρασμά του.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Και αυτό γιατί άπαντες πλέον στο ευρωπαϊκό στερέωμα έχουν ως στόχο να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Να εκθρονίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Άλλωστε όπως έχει ειπωθεί πολύ σωστά, πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, το να διατηρηθείς στην κορυφή είναι πιο δύσκολο απ’ ότι να βρεθείς εκεί.

Και οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αυτό ακριβώς το σημείο. Και για τον λόγο αυτό ο Εργκίν Αταμάν με την απόλυτη συνεργασία της διοίκησης της ομάδας φρόντισε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός, σε περίπου 20 ημέρες από τώρα που ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις για τη σεζόν 2024/2025, να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός και ακόμα πιο έτοιμος.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει στα χέρια του ίσως το πληρέστερο ρόστερ της Euroleague. Έχει στα χέρια του 15 παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι για όλα. Οι «πράσινοι», όπως και πέρσι, αναμένεται να δώσουν περίπου 80 αγώνες σε όλα τα… μέτωπα και όσο το δυνατόν περισσότερα «όπλα» έχει στη… φαρέτρα του ο Αταμάν τόσο το καλύτερο.

Μια ματιά στο ρόστερ της ομάδας προκαλεί… ζάλη. Ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις. Από το «1» μέχρι το «5», με τον Τούρκο τεχνικό να έχει τη δυνατότητα να παίξει ότι μπάσκετ θέλει. Παίκτες με εμπειρία, με απίστευτο ταλέντο, με πλούσιες παραστάσεις, με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να καλύψουν το οποιοδήποτε περσινό κενό, σε προσωπικό ή ομαδικό επίπεδο. Σε άμυνα και επίθεση.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού:

PG: Τζέριαν Γκραντ, Λορέντζο Μπράουν, Δημήτρης Μωραΐτης

SG: Κεντρικ Ναν, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

SF: Τσεντί Οσμάν, Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου

PF: Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ

C: Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιούρτσεβεν, Κώστας Αντετοκούνμπο

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή