ΑΕΚ: Αναχώρησε για τη Σερβία - Φιλικό με την Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς θα δώσει η «Ένωση»

ΑΕΚ: Με προορισμό Βελιγράδι, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της, αναχώρησε η «Ένωση», η οποία θα δώσει φιλικό και με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΑΕΚ
INTIME SPORTS
2'

Το πρώτο μισό της προετοιμασίας περιελάβανε «δυνατές» προπονήσεις, το δεύτερο έχει «δυνατά» φιλικά.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα κι οι παίκτες του αναχώρησαν με προορισμό τη σερβική πρωτεύουσα, όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στο διάστημα παρουσία τους στο Βελιγράδι, η ΑΕΚ θα δώσει φιλικά παιχνίδια, με δύο εξ αυτών θα είναι κόντρα σε ομάδες της Euroleague. Ξεχωρίζει φυσικά αυτό με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 13 Σεπτεμβρίου.

Μία ημέρα αργότερα (βλ. 14/9) η «Ένωση» θα παίξει με την Παρί, η οποία θα παίξει φέτος για πρώτη φορά στη Euroleague. Η αρχή στα φιλικά επί σερβικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (10/9), με αντίπαλο την FMP.

Τα εισιτήρια με Φενέρμπαχτσε

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ μπροστά στον κόσμο της θα γίνει την επόμενη Τρίτη (17/9) στο ισχυρό τεστ με τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η ΚΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε σήμερα (9/9) ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τη φιλική αναμέτρηση με Φενερμπαχτσέ, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη (17/09, 19:30) στo Olympic Hall της Φυλής (Κωνσταντινουπόλεως 59, Άνω Λιόσια).

Η παρουσία των οπαδών της Ομάδας μας σε έναν αγώνα όπου οι προβολείς θα είναι διεθνώς στραμμένοι πάνω στη «Βασίλισσα», κρίνεται επιβεβλημένη.

Oι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του εισιτηρίου τους από την αναμέτρηση αυτή.

Eκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 15ευρώ.

Για τη διαδικτυακή αγορά Εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από την προσεχή σεζόν στο μπάσκετ, ισχύουν νέα μέτρα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο. Η είσοδος γίνεται πλέον μέσω ταυτοποίησης από το Gov.gr Wallet και όχι με τα παραδοσιακά καρτελάκια διαρκείας, ή εισιτήρια αγώνων.

Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή