Οσμάν: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους»

Ο Τσεντί Οσμάν μίλησε για τον Εργκίν Αταμάν, τον κόσμο των πρωταθλητών Ευρώπης και την επιστροφή του από το NBA.

Οσμάν: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους»
INTIME SPORTS
2'

Ο Τσεντί Οσμάν είναι η τελευταία μεγάλη μεταγραφή που ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR, με στόχο να παρουσιαστεί πανίσχυρος στην προσπάθεια υπεράσπισης των τίτλων του σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα.

Ο 29χρονος Τούρκος φόργουορντ αφίχθη το βράδυ της Κυριακής (8/9) στην Αθήνα και στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του paobc αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν, στον κόσμο των πρωταθλητών Ευρώπης και το χρόνο προσαρμογής που θα χρειαστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο paobc.gr:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Το να ενσωματώνομαι σε μια ομάδα που πέρσι κατέκτησε την EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα και προφανώς μια ομάδα που έχει κατακτήσει επτά φορές την EuroLeague. Ξέρεις, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Προφανώς έχουμε σπουδαία ομάδα, έναν σπουδαίο προπονητή με τον οποίο έχω δουλέψει για καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πάλι μαζί».

Για τη συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν: «Ξέρεις, δεν ήταν ακριβώς μια δύσκολη απόφαση για μένα. Προφανώς παρακολουθούσα τον κόουτς την περσινή σεζόν, οπότε κατά κάποιο τρόπο ακολουθούσα τον Παναθηναϊκό AKTOR. Ακόμη κι όταν ήμουν παιδί, έπαιξα αρκετές φορές εναντίον τους, αλλά τώρα, το να είμαι κομμάτι αυτής της κουλτούρας και αυτής της ομάδας, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε να ωριμάζουμε και προφανώς να κάνουμε το back-to-back στο τρόπαιο της EuroLeague».

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού: «Είναι απίστευτοι. Όπως είπα, έπαιξα πολλές φορές εδώ εναντίον του Παναθηναϊκού AKTOR. Τώρα όμως, ως μέρος της ομάδας, το να είμαι σε θέση να παίξω μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους, μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους, οι οποίοι πιστεύω πως είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, θα έχει πλάκα. Δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο και να παίξω μπάσκετ μπροστά τους».

Για το πόσο σημαντικό είναι ότι επιστρέφει στην Euroleague μετά από τόσα χρόνια: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστώ πίσω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και την Euroleague, αλλά είμαι έτοιμος. Είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, έχουμε μια σπουδαία ομάδα, οπότε πιστεύω ότι το να παίξω μαζί τους θα με βοηθήσει αρκετά».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή