EuroLeague: Ο Μίροτις αποθεώνει τον Παναθηναϊκό για τις επενδύσεις του - «Θέλουν ξανά το τρόπαιο»

Ο Νίκολα Μίροτιτς «έβγαλε το καπέλο» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό AKTOR για τις κινήσεις που έκανε αυτό το καλοκαίρι.

EuroLeague: Ο Μίροτις αποθεώνει τον Παναθηναϊκό για τις επενδύσεις του - «Θέλουν ξανά το τρόπαιο»
INTIME SPORTS
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και με τις τρεις σπουδαίες μεταγραφές που έκανε αυτό το καλοκαίρι (Λορέντζο Μπράουν, Τσεντί Οσμάν και Ομέρ Γιουρτσεβέν) έδειξε προς πάσα κατεύθυνση πως έχει στόχο να κάνει το back-to-back στην EuroLeague.

Κάτι που αντιλαμβάνονται και θαυμάζουν οι αντίπαλοί του. Ένας εξ αυτών και ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος μίλησε σε ιταλικό Μέσο και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μου αρέσει ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων της EuroLeague έκαναν επενδύσεις. Κοιτάξτε τον Παναθηναϊκό... Κατέκτησε την EuroLeague. Συνήθως αυτές οι ομάδες κρατάνε τον κορμό τους, δεν παίρνουν πολλούς νέους παίκτες. Αυτοί όμως πήραν τρεις σούπερ σταρ, οπότε θέλουν να κατακτήσουν ξανά το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ, όλοι. Τώρα είναι πιο ενθουσιασμένοι. Θέλουν να πάνε στο Final Four».

Κλείνοντας, ο Μίροτιτς αναφέρθηκε και στην Αρμάνι Μιλάνο: «Όταν σκέφτομαι ότι δεν μπήκαμε στα playoffs με στεναχωρεί, επειδή ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν τα κατάφερα. Ήταν στενάχωρο. Νομίζω ότι η Αρμάνι πρέπει να είναι ομάδα επιπέδου playoffs. Πρέπει να βρεθεί στις πρώτες έξι θέσεις, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή