Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 36η θέση στα 50χλμ βάδην ο Παπαμιχαήλ (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ τερμάτισε 36ος στα 50 χιλιόμετρα βάδην, στην τρίτη του συμμετοχή στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
Intime
1'

Ο 32άχρονος πρωταθλητής από την Καρδίτσα, ο οποίος είχε βγει 22ος στο Λονδίνο και 28ος στο Ρίο, ολοκλήρωσε τον αγώνα με χρόνο 4:12:49.

Ο Ντάβιντ Τόμαλα ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής, χαρίζοντας το 4ο χρυσό μετάλλιο στην Πολωνία, καθώς έκοψε πρώτος το νήμα μετά από 3 ώρες, 50 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γερμανός Τζόναθαν Χίλμπερτ με επίδοση 3:50:44, ενώ τρίτος ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Καναδός Έβαν Ντάνφι, ο οποίος κατάφερε στα τελευταία μέτρα να καλύψει την απόστασή του από τον Ισπανό Μαρκ Τουρ και να φτάσει στο χάλκινο μετάλλιο με 3:50:59.

Ο Τόμαλα είχε πολύ σταθερό ρυθμό από τα πρώτα χιλιόμετρα, πήρε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους αθλητές και τερμάτισε 36 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Χίλμπερτ.

Από τα πιο «δυνατές» στιγμές στον αγώνα των 50 χιλιομέτρων βάδην, ήταν δίχως άλλο εγκατάλειψη του 43χρονου σπουδαίου Γάλλου Γιοάν Ντινίζ, κατόχου του Παγκοσμίου Ρεκόρ με 3:32.33 (επίδοση που σημείωσε τον Αύγουστο του 2014 στη Ζυρίχη), ο οποίος δεν άντεξε να βγάλει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του. Αντιμετώπισε καθ’ όλη τη διάρκεια της κούρσας πολύ έντονες στομαχικές διαταραχές και στο 28ο χιλιόμετρο εγκατέλειψε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αττική: Δραματική η κατάσταση στις Αφίδνες, εκκενώνεται και το Καλέντζι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:34ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο TikToker Manolο

08:34ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο TikToker Manolο